Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Chief, oskarżony przez Aszak

aszak.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Aszak 

Nick osoby oskarżonej: Chief 

Powód napisania skargi: Bezpodstawnie wstawiony pojazd na parking policyjny.

Pracownik @Chief odholował mój pojazd ponieważ stanąłem nim na poboczu przy giełdzie Las Venturas 250K+. Powód odholowania pojazdu "pojazd porzucony"  ( https://imgur.com/a/YeMV0lo ). Jestem pewien, że tak nie wygląda pojazd porzucony, miał on zaciągnięty ręczny i stał na poboczu. Na swoją obronę dodam również że supporter @Rother potwierdził że za takie zaparkowanie pojazdu powód odholowania powinien brzmieć: "Pojazd nieprawidłowo zaparkowany" ( https://imgur.com/a/UTd3TcM ). Rother [498]: zle zaparkowany

Dowody:   [2020-04-29 13:18:45] [Output] : >> Chief [35]: wrzuciles mi fure "pojazd porzucony"? eurosa     [2020-04-29 13:18:53] [Output] : << Chief [35]: Tak

Uszanowanie,  tej strony Adept Chief z San Andreas Road Assistance. 

Pojazd stał częściowo na poboczu, a jednocześnie na drodze. Na ss, który wysłałem Panu widać, jak pojazd marki Strafford jedzie środkiem drogi, ponieważ jej część została zablokowana przez Pana pojazd. Gdyby jechały dwa większe auta np. Huntley doszło by do zderzenia. Twój pojazd częściowo blokował przejazd, dlatego według punktu 4 taryfikatora, który brzmi "● Pojazd porzucony/utrudniający ruch: 500 PLN" miałem prawo oddać pojazd na parking policyjny z powodem "Pojazd Porzucony" za kwotę 500PLN.

Jeśli faktycznie popełniłem błąd to oddam Panu 200PLN, ale poczekajmy na werdykt zarządu frakcji.

Dodam jeszcze że nie blokowałem ani nie utrudniałem ruchu.

Na poboczu tej jezdni znajdują się znaki jak i barierki pojazd marki Stafford jechał by tak samo nawet gdyby mój pojazd tam nie stał, gdyby jednak chciał jechać poboczem w miejscu w którym znajdował się pojazd marki euros, Pojazd kierującego który kierował się w stronę świata ( kierunek Los Santos ) uderzył by w słupki które utrudniały by przejazd ową trasą którą niby zablokowałem. Czytając Pana komentarz dochodzę również do konkluzji że pojazd marki Stafford jest szerszy niż Huntley.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin