Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pluuum - oskarżony przez sebo3213

sebo3213
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: pluuum

Data i godzina zdarzenia: 03.05.2020 15:35

Pełen opis sytuacji:  Jade sobie ulicami sf (były straszne lagi) przedemną jechał policjant i u mnie przyśpieszył i uciekł szybko po chwili patrze, cofneło go i jest u mnie pod kolami. Zatrzymał mnie, zatrzymałem się wysiadłem na chwile z auta a on mnie zakuł. Powiedział że dostaje mandat prawie 2k za taranowanie i "ucieczke" spytał czy przyjmuje, odpowiedziałem że nie, powinien mnie wsadzić do więzienia na 20min i tyle a on wsadził mnie na 20min i furke na parking policyjny za 1k dał. Prosze o karę dla niego.

Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/TsXaIRw

Edytowane przez sebo3213

Uszanowanie. Police Officer III pluuum, San Andreas Police Department.

A więc jak pisał wyżej popraw wzór.

A co do samego początku zatrzymałem Ciebie i Twojego kolegę. Z racji, że miał mute napisałem abyście jechali dalej. Gdy ja pojechałem na mechanika to wy pojechaliście za mną. Jeździliście za mną parę minut. W przybliżeniu nie było was, więc uznałem, że pojadę sobie w stronę HQ. I pojawiliście się wy, z mojej strony wyglądało tak jak mnie staranowałeś. I postanowiłem cię zatrzymać. Wszystko było ok, napisałem, żebyś nie wysiadał z pojazdu. A Ty postanowiłeś podnieść sobie maskę w pojeździe i wyjść z pojazdu. Więc wyszedłem i postrzeliłem cię z tazera. Podliczyłem ci mandat i w międzyczasie twój kolega zaczął mnie taranować. Po tym wszystkim zapytałem się ciebie czy wybierasz mandat / więzienie przed tym podałem ci kwotę  mandatu. I wybrałeś więzienie i pojazd trafił na parking policyjny za 50% mandatu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin