Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na KropsoN - oskarżony przez Maly_Karakan

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @KropsoN
  Data i godzina zdarzenia: 04.05.2020 20:10
  Pełen opis sytuacji: Jezdziłem z moim znajomym po SF przepisowo, gdy zatrzymałem się na czerownym oskarzony nie wytrzymał i mnie staranował.
  Dowód, który to potwierdza całe zajście :https://imgur.com/a/nk0mWQT

Ja, Maly_Karakan zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Edytowane przez Maly_Karakan

Czemu nagranie nie ma dźwięku i nie wstawiłeś co robiłeś wcześniej? Użyłem dwukrotnie poganiacza, a druga sprawa sygnalizacja świetlna nie jest synchronizowana, u Ciebie może być czerwone u mnie zielone, nie miałem zamiaru się użerać z odwalaczami więc dlatego Cię przepchnąłem. Przepisowo to Ty nigdzie nie jeździłeś, co chwile łapałeś każdy słup, jechałeś pod prąd i przekraczałeś prędkość tylko po to by sprowokować pościg, w dodatku wcześniej wielokrotnie utrudniałeś pościg, taranowałeś funkcjonariusza @Ven33r. 
Pozdrawiam i następnym razem wstaw jakieś konkretne dowody, a nie tylko wstawiasz wycinek tylko po to by kogoś za przeproszeniem "udupić".

Z mojej strony to tyle.

Edytowane przez KropsoN

2 minuty temu, KropsoN napisał:

Czemu nagranie nie ma dźwięku i nie wstawiłeś co robiłeś wcześniej? Użyłem dwukrotnie poganiacza, a druga sprawa sygnalizacja świetlna nie jest synchronizowana, u Ciebie może być czerwone u mnie zielone. Przepisowo to Ty nigdzie nie jeździłeś, co chwile łapałeś każdy słup, jechałeś pod prąd i przekraczałeś prędkość tylko po to by sprowokować pościg, w dodatku wcześniej wielokrotnie utrudniałeś pościg, taranowałeś funkcjonariusza @Ven33r. 
Pozdrawiam i następnym razem wstaw jakieś konkretne dowody, a nie tylko wstawiasz wycinek tylko po to by kogoś za przeproszeniem "ud****ć".

Z mojej strony to tyle.

Skoro jezdziłem pod prąd, taranowałem na Twoich oczach, to dlaczego nie zostało mi zabrane prawo jazdy? Odpowiedz jest prosta, nic takiego nie miało miejsca. Takie bajki to nie mi opowiadaj tak na przyszlość

4 Maja 2020, 20:05 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Maly_Karakan przez KropsoN, powód: Skracanie, dzikie skoki Sultanem (Ważne do: 5 Maja 2020, 20:05)
oraz Twój kolega - 4 Maja 2020, 20:02 >> Wyciszenie gracza 
baziu przez KropsoN, powód: Gracz używa /me do odgrywania wulgarnych akcji (Ważne do: 7 Maja 2020, 20:02)

No, teraz to już na pewno z mojej strony to tyle.

1 minutę temu, KropsoN napisał:

4 Maja 2020, 20:05 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Maly_Karakan przez KropsoN, powód: Skracanie, dzikie skoki Sultanem (Ważne do: 5 Maja 2020, 20:05)
oraz Twój kolega - 4 Maja 2020, 20:02 >> Wyciszenie gracza 
baziu przez KropsoN, powód: Gracz używa /me do odgrywania wulgarnych akcji (Ważne do: 7 Maja 2020, 20:02)

No, teraz to już na pewno z mojej strony to tyle.

Zostało mi zabrane prawo jazdy dobre 10 minut po pościgu i poza miastem, więc nie szukaj dowodów na siłe.

Teraz, Maly_Karakan napisał:

Zostało mi zabrane prawo jazdy dobre 10 minut po pościgu i poza miastem, więc nie szukaj dowodów na siłe.

Dobrze, póki co to tylko Ty tutaj wstawiasz wycinek jakiejś akcji bez dźwięku by nie było słychać poganiacza i próbujesz coś zdziałać.
Nie wypowiadam się tutaj więcej, czekam na decyzję Executive Staff lub Command Staff.

1 minutę temu, KropsoN napisał:

Dobrze, póki co to tylko Ty tutaj wstawiasz wycinek jakiejś akcji bez dźwięku by nie było słychać poganiacza i próbujesz coś zdziałać.
Nie wypowiadam się tutaj więcej, czekam na decyzję Executive Staff lub Command Staff.

Udowodnij, ze uzyłes poganiacza, bo niestety nie przypominam sobie, by cos takiego sie wydarzyło

1 minutę temu, Maly_Karakan napisał:

Udowodnij, ze uzyłes poganiacza, bo niestety nie przypominam sobie, by cos takiego sie wydarzyło

Nie nagrywam całej swojej rozgrywki, skoro masz nagranie to wstaw je z dźwiękiem, jeżeli nie masz nic do ukrycia to nie widzę nic przeciwko. W radiolce u mnie był funkcjonariusz @Aksiu więc niech się wypowie czy używałem poganiaczy, może również zrobić to samo @Ven33r. który był na pościgu o którym wspomniałem i niech się wypowie na temat tego czy rzekomo "nie odwalałeś".

2 minuty temu, KropsoN napisał:

Nie nagrywam całej swojej rozgrywki, skoro masz nagranie to wstaw je z dźwiękiem, jeżeli nie masz nic do ukrycia to nie widzę nic przeciwko. W radiolce u mnie był funkcjonariusz @Aksiu więc niech się wypowie czy używałem poganiaczy, może również zrobić to samo @Ven33r. który był na pościgu o którym wspomniałem i niech się wypowie na temat tego czy rzekomo "nie odwalałeś".

Niestety nie zaznaczyłem opcji w moim programie by nagrywał dzwięk z gry jak i z mikrofonu. 

3 minuty temu, KropsoN napisał:

W radiolce u mnie był funkcjonariusz @Aksiu więc niech się wypowie czy używałem poganiaczy, może również zrobić to samo @Ven33r. który był na pościgu o którym wspomniałem i niech się wypowie na temat tego czy rzekomo "nie odwalałeś".

Hmm, to samo ja moge zrobić wziąć znajomych, by napisali, ze taranowałeś kazdego na swojej drodze, i czy to ma sens ?

2 minuty temu, Maly_Karakan napisał:

Niestety nie zaznaczyłem opcji w moim programie by nagrywał dzwięk z gry jak i z mikrofonu. 

Hmm, to samo ja moge zrobić wziąć znajomych, by napisali, ze taranowałeś kazdego na swojej drodze, i czy to ma sens ?

Nie mam zamiaru Ci się więcej tłumaczyć bo nie przedstawiłeś pełnych dowodów które potwierdzają Twoje słowa. Jako osoba z takim stażem, doświadczeniem oraz będąc w administracji nie miałbym powodu by kogokolwiek próbować oszukać że taranowałeś, a ja nie używałem poganiaczy.

1 minutę temu, Maly_Karakan napisał:

Ja swój dowód pokazałem na którym widać tylko i wyłacznie Twoją winę. To Ty zostałeś oskarzony, więc powinieneś zrobić wszystko, by się wybronić.

Tak jak wyżej napisałem, jest to niepełny dowód który nie ma dźwięku i jest wyciągnięty z kontekstu, nie mam z czego się bronić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin