Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kelly oskarżony przez Heysiwer.

Heysiwer
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Kelly
    Data i godzina zdarzenia: około 15:30 2020.5.11
    Pełen opis sytuacji: Więc tak zostałem złapany przez Karafika gdzie sprawdził moje dane w MDT i okazało sie że mam wpis od Kellego.Odsiedziałem wczoraj ostrzał i rekin sprawdzał mdt i nie miałem wpisów,dziś miałem zero pościgów,zero strzelanek się z sapd.Chcę się dowiedzieć dlaczego mam wpis taki :* Wszystkie wpisy proszę liczyć za 30 minut, gracz notorycznie odwala // PO III Kelly (Karafik).Próbowałem wyjaśnić dlaczego mam wpisy ale uzyskałem tylko taką odpowiedź : Kelly [194]: Daj mi spokój człowieku, pisz sobie skargę.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Dowód że siedziałem w pace i rekin sprawdzał mi "niby" wpisy i nic nie było i dostałem tylko 30 min za ostrzał :

✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a do więzienia.

✔ Powód: ostrzal PD

✔ Czas, który musisz odsiedzieć to 30 minut/y

Ja, Heysiwer  zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam, serdecznie. Police Officer III San Andreas Police Department.

Gdy posiadałeś w komputerze około 4-5 wpisów o różnej treści dopisałem tą informację do Twojego komputera. Widocznie ktoś przy wsadzaniu Ciebie do aresztu jej nie usunął. Nie jest to wpis, jest to zwykła informacja. nastąpiła pomyłka ze strony drugiego funkcjonariusza który potraktował to jako wpis. Nie otrzymałeś jaila, a informacja do poprzednich wpisów została usunięta. Nie widzę problemu.

Edytowane przez Kelly

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin