Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kubsonek* oskarżony przez Szadek

Szadek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @KubsoneK*
    Data i godzina zdarzenia: 13.05.2020 23:15
    Pełen opis sytuacji: Zostałem wsadzony przez @Ferdel1111 za wpisy dziś. Kiedyś też za nie siedziałem logi poniżej. Kubsonek po prostu nie usunął wpisów. I jeszcze dodam że zatrzymał mnie @AqUaZ
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Jest to na czarno bo miałem skopiowane na dsc. Logi oczywiście może sprawdzić administracja RCON

Spoiler

[2020-05-09 00:23:18] [Output] : :heavy_check_mark: Zostałeś/aś puszczony/a przez funkcjonariusza KubsoneK!
[2020-05-09 00:23:18] [Output] : :heavy_check_mark: Zostałeś/aś rozkuty/a przez funkcjonariusza KubsoneK!
[2020-05-09 00:23:19] [Output] : :heavy_check_mark: Zostałeś/aś przeniesiony/a do więzienia.
[2020-05-09 00:23:19] [Output] : :heavy_check_mark: Powód: Zniewaga + wpis
[2020-05-09 00:23:19] [Output] : :heavy_check_mark: Czas, który musisz odsiedzieć to 45 minut/

Edytowane przez Szadek

Witam, Police Officer III+1 KubsoneK*

Co prawda całej sytuacji nie pamiętam, kiedy cię wsadzałem oraz czy to ktoś miał Ci usunąć ów wpis czy też ja, jednakże przyznaje się do ów błędu gdyż jestem tylko człowiekiem i mam prawo czasami się w czymś pomylić bądź też o czymś zapomnieć jeśli zarząd się zgodzi to zostaniesz wypuszczony oraz od siebie jestem wstanie dać Ci jakieś zadość uczynienie. I tyle ode mnie oraz czekam na zarząd od siebie po prostu przepraszam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin