Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na deluXe - oskarżony przez Teddy.

Teddy.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

39 minut temu, Teddy. napisał:

zlekceważenia munduru oraz pojazdu służbowego

Screen wysłany na zamknięty Discord SAPD nijak hańbi mundur, nie było to w pobliżu żadnego gracza. Jak to mówią, czego oczy nie widzą temu serce nie żal.

38 minut temu, Teddy. napisał:

spraw prywatnych na służbie

Kilka minut wcześniej był tam nielegalny wyścig. Samej trasy nie widzieliśmy jednak każdy uczestnik został sprawdzony w MDT. Więc to nie sprawy prywatne.

41 minut temu, Teddy. napisał:

dopuścił się do pozwolenia cywilowi tańczenia na masce radiowozu

To nie cywil....

42 minuty temu, Teddy. napisał:

Liczę na karę w postaci zawieszenia bądź degradacji dla oskarżonej przeze mnie osoby, ponieważ tak jak wspomniałem - doszło do złamania regulaminu.

Decyzja o tym czy złamałem czy też nie na pewno nie należy do Ciebie.

Screenshot nie był robiony bez celu, miał swój poufny cel, który zna tylko zarząd frakcji. 

Wszystko co chciałem napisałem więc nie oczekuj kolejnej odpowiedzi. 

1 minutę temu, deluXe napisał:

To nie cywil....

W takim razie drugi officer też był na służbie, prosiłbym również o ukaranie go.

Decyzja o tym czy złamałem czy też nie na pewno nie należy do Ciebie.

To akurat każdy może stwierdzić, chociażby po widocznym ss'ie.

Screenshot nie był robiony bez celu, miał swój poufny cel, który zna tylko zarząd frakcji. 

Poufny cel? Zrobienie mema z moją osobą? Ah, no tak. Słabo pilnujesz swojego nosa, bo jak widzisz, ss wypłynął dalej.

Edytowane przez Teddy.

To akurat nie jest teraz istotne, dlaczego nie odniesiesz się wprost do skargi? Ja natomiast bym chciał, aby officer został ukarany. Nie mam obowiązku mówienia, skąd pozyskałem dowody, oczekuję ukarania.

EDIT: Co z tego, że na prywatny server discord? Członek zarządu, ośmieszający innego gracza wśród innych funkcjonariuszy?

Edytowane przez Teddy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin