Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

L4MP3K - Modeling Projects

L4MP3K.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 18.05.2020 o 14:45, szybkixdxd napisał:

te elegy jest paskudne,  jeszcze te nieudolne ringi z przodu XDDDDDD

Rozwiń  

Każdy ma swój gust, fajnie gdyby tutaj wjechała konstruktywna krytyka a nie "xddd, becz00nia" ale no cóż niektórzy już po prostu tak mają ;)

W dniu 18.05.2020 o 15:53, L4MP3K napisał:

Każdy ma swój gust, fajnie gdyby tutaj wjechała konstruktywna krytyka a nie "xddd, becz00nia" ale no cóż niektórzy już po prostu tak mają ;)

Rozwiń  

Widze, ze tutaj nawet nie mozna napisac "XD"bo cie odrazu zjedza, smutne a zarazem prawdziwe.

Elegy - Totalnie mi się nie podoba w porównaniu do obecnego modelu serwerowego, te ringi nie są okrągłe a bardziej wielokątne, co niestety mi się nie podoba i psuje całkowicie klimat GTA:SA - jak dla mnie tylko i wyłącznie jako wariant przykładowo pod nazwą "Drift".
Comet - Tutaj już lepiej, aczkolwiek również obecny model serwerowy bardziej przypadł mi do gustu.
Buffalo - Fajne nawiązanie do Dodge Chargera i jak dla mnie mogłoby zastąpić obecny model serwerowy, ale bez spoilera bo całkowicie do tego auta on nie pasuje.

Co do budynków - piękne, salon motocyklowy chętnie zobaczyłbym go na serwerze.
Jest to tylko moja opinia, wiadomo że każdy ma inny gust.

W dniu 18.05.2020 o 20:51, Frixo napisał:

Buffalo robione w 100% przez Ciebie, mam na myśli cały autorski projekt?

Rozwiń  

Tak, jednakże często jak robię jakikolwiek pojazd to po prostu wpisuję w grafice "Buffalo gta sa" i wzoruję się na różnych podmiankach. W tym przypadku wszystko jest moim wymysłem prócz jednej rzeczy, zderzaka z tyłu(w tym przypadku wzorowałem się na jednej z podmianek jest odwzorowany w około 90%, jednakże planuje kompletną zmianę w ostatecznym rozrachunku).

Skoro mam okazję to chciałbym ci jeszcze podziękować za poradniki, bo jednak budynki to budynki, a edycję kolizji pojazdów ciężko znaleźć :D

W dniu 18.05.2020 o 20:50, KropsoN napisał:

Elegy - Totalnie mi się nie podoba w porównaniu do obecnego modelu serwerowego, te ringi nie są okrągłe a bardziej wielokątne, co niestety mi się nie podoba i psuje całkowicie klimat GTA:SA - jak dla mnie tylko i wyłącznie jako wariant przykładowo pod nazwą "Drift".
Comet - Tutaj już lepiej, aczkolwiek również obecny model serwerowy bardziej przypadł mi do gustu.
Buffalo - Fajne nawiązanie do Dodge Chargera i jak dla mnie mogłoby zastąpić obecny model serwerowy, ale bez spoilera bo całkowicie do tego auta on nie pasuje.

Co do budynków - piękne, salon motocyklowy chętnie zobaczyłbym go na serwerze.
Jest to tylko moja opinia, wiadomo że każdy ma inny gust.

Rozwiń  

Ringi nie są okrągłe ponieważ to gta sa i jednak chciałem zaoszczędzić na vertexach. Jeśli byłaby taka możliwość to chciałbym rozdzielić to na drugi wariant, lecz tutaj to decyzja ARCON.
Spojler jak najbardziej można usunąć, lecz myślę, że pod wariantem ostatecznie mógłby zostać.
Dzięki za tak szczegółową opinie <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin