Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Skipowsky - oskarżony przez Maly_Karakan

kejrun
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Skipowsky

Data i godzina zdarzenia: 22.05.2020 00:10

Pełen opis sytuacji: Jechałem autostradą w stronę DM, jechały przede mną 3 radiowozy, które zaczęły mnie pitować, za to że jechałem nie stwarzając zagrożenia. Następnie dostałem warna, abym odłączył się od pościgu ( w którym nie uczestniczyłem ), więc by nie mieć problemów, chciałem zmienić kierunek jazdy, no ale niestety nie zdążyłem. Jeszcze gdy miałem na ekranie WARNA, wysiadł Skipowsky z radiowozu, i zaczął do mnie strzelać, przy czym przebijając mi opone. Powinieneś się upewnić, czy po warnie odłącze się od pościgu ( nie uczestniczyłem w nim )

Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/6TtAklO

Ja, Maly_Karakan zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Witam Police Officer I Skipowsky

Zacznijmy od początku gdy zobaczyłeś pościg dołączyłeś się do pościgu następnie otrzymałeś ode mnie warna następnie próbując odłączyć się od pościgu cofałeś pod prąd na widocznym filmiku widać że to nie ja strzelam świadczą o tym:Pojazd,nick,skin,wyposażenie.A więc ja nie strzelałem do ciebie ja siedziałem na miejscu pasażera i tylko otrzymałeś ode mnie warna.Tyle ode mnie czekam na wypowiedz zarządu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin