Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kelly - oskarżony przez Kuli*UG

Kuli
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Kelly
    Data i godzina zdarzenia: 24.05.2020r. godzina 14
    Pełen opis sytuacji: Przyszłem sobie na dm patrze stoi na stacji obok dm jakis premier a w nim 3 pasażerowie i Kelly. Podszłem normalnie popatrzyc co się dzieje a tu nagle dostaje z teazera i Kelly odgrywa rp ze mnie opiera o maske itp. Potem mnie puscił ale byłem zakuty i mnie wziął do radiolki, a zaraz pan @rekin.rw mnie wypuścił. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/ZRGhLhe Dowody nie są poustawione po kolei.

Ja, Kuli*UG zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Kuli*UG
zła nazwa tematu.

Odniosę się do 1 ss: Gdy ty wysłałeś tego ss nawet mnie nie było obok cb lub go nie zobaczyłem bo był taki spam. 

2. Nie chodziłem po radiolce, odeszłeś ja do okoła, może miałem ping albo coś i u cb przebiegłam przez radiolke a u mnie na obkoło po czym dostałem z teazera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin