Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wytłumaczenie - kszymone998

.kszymone
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich czytających ten temat i życzę miłej lektury.

Piszę tę wiadomość, w celu wytłumaczenia się z zaistniałej dzisiaj sytuacji.

Normalnie to nie napisałbym czegoś takiego, ale jako że czuję się pokrzywdzony i bardzo zależy mi na frakcji - jestem zmuszony (wydalenie z SAFD, oraz czarna lista we frakcji oraz KSF)

Zacznę od tego, że dostałem się do frakcji SAFD w ostatniej rekrutacji. Wraz ze mną i innymi podchorążymi dostała się @DarkQueen, która w sumie jest powodem całej sytuacji.

Wszystko było super, do momentu napisania podania o biznes właśnie przez wyżej wspomnianą Panią oraz innych graczy. Wtedy to, zaczęły się śmiechy i chichy u dużej części graczy serwera oraz frakcji SAFD.

(w żaden sposób nie chcę tutaj obrażać frakcji SAFD, przytaczam różne sprawy aby nie wyjść na jedynego delikwenta związanego z ową sytuacją).

Powiem tak - 70-80% graczy oraz pracowników frakcji śmiało się i źle mówiło o DarkQueen, że to ona nie ogarnia pożarnictwa, że na służbie jej aktywność jest znikoma itd. 

Nie chcę dalej rozpisywać tych sytuacji, żeby nie wyciągać brudów.

Byłem też w organizacji, która ma grupę na Messengerze, z której w sumie cała sytuacja się wzięła.

Na owej grupie padł temat, o zawieszeniu jednego ze strażaków z powodu wyzwisk w stronę innego pracownika frakcji.

Ktoś zapytał, co on takiego napisał/powiedział, że został zawieszony. 

Pewien gracz odpisał, że po prostu powiedział na nią złe słowo.

Ja wtedy, napisałem wiadomość o treści "szmata"

No niestety, okazało się, że na grupie był kret, który wysłał ss tej wiadomości do zarządu, ale nie wysłał wiadomości poniżej, w której napisałem, że wiadomość "szmata" nie jest ode mnie, w sensie że to nie jest wyzwisko. 

W TEJ WIADOMOŚCI NAPISAŁEM, JAKIE WYZWISKO ZOSTAŁO NAPISANE W STRONĘ DARKQUEEN.

Rozjaśnię to ponownie: w wiadomości "szmata" nie zwyzywałem DarkQueen, ta wiadomość miała poinformować, jakie słowo padło na DarkQueen przez innego gracza!!!

No niestety, konfident z naszej grupy już o tym nie poinformował zarządu ;)

Kreciku, nie wiem kim jesteś, ale osiągnąłeś swój cel! Kilku pracowników frakcji zostało wydalonych BMA przez Ciebie - gratulacje!

SZKODA TYLKO, ŻE KŁAMSTWEM!

Nie mówię też, że jestem święty, bo pewnie przez kilkadziesiąt godzin spędzonych na Mumble, zdarzyło się mi zaśmiać z apelacji o biznes. 

No niestety, robiło to większość pracowników.

Dziwne też jest to, że rzekomo we frakcji panowała zasada o tym, żeby nie konfidencić - bo oprócz osoby która złamała regulamin, zostanie też ukarany konfident (nie wiem czy został).

Boli mnie to, że wraz z moimi kolegami zostaliśmy potraktowani w taki, a nie inny sposób. 

Szkoda, że zawieszenie nas na dany okres, lub rozmowa dyscyplinarna, lub też inny sposób kary nie miał tutaj miejsca.

Od razu, beż szansy wytłumaczenia zostaliśmy wydaleni z frakcji, wpisani na czarną listę SAFD oraz KSF.

Podsumowując:

Moim zdaniem, kara nałożona na nas, powinna być mniejsza, ale szanuję decyzję zarządu.

Żałuję, że nie miałem szansy wytłumaczenia się z tej sytuacji.

Powtórzę, że to pomyłka, bo nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek rzucił wyzwiskiem w stronę DarkQueen bądź innego gracza/supportera związanego z ich biznesem.

Wiem, że jestem wydalony ze wszyskiego BMA, no ale mam nadzieję, że przez ten post kara zostanie cofnięta.

Z tego miejsca też, pragnę przeprosić Ciebie DarkQueen, że śmiałem się z Ciebie na kanałach Mumble. Jest mi wstyd, ponieważ każdy ma prawo założyć swój biznes.

Jeśli zarząd nie uzna mojego wytłumaczenia, chciałbym z góry podziękować wszystkim strażakom, z którymi miałem szansę pracować. Życzę wam dużej kariery.

Życzę wam też, żebyście nigdy nie natrafili na taką osobę, która okłamała zarząd i kłamstwem chciałaby was ud****ć za przeproszeniem.

Z poważaniem - kszymone998

@DreeY @Artizo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin