Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na deluXe - oskarżony przez KODIINC*

KODIINC*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @deluXe
    Data i godzina zdarzenia: ok. 15-15:30
    Pełen opis sytuacji: A więc tak jechałem lawetą i przekroczyłem prędkość o +/- 30km/h . I Pan deluXe nakazał mi się zatrzymać jako iż była to praca dorywcza to miałem dostać x2, także miałem wybór  na początku 40minut jaila albo 2000pln mandatu, dopiero po chwili napisał x2 wybrałem mandat i pojechałem odstawić lawete bez zgody, i wtedy doliczył mi 30 min za nie wiadomo co bo do odstawienia lawety miałem raptem 15 metrów. Powninno być 80minut a wyszło z tego 110minut co z tego 10 minut słuszne bo było brak szacunku.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: deluXe [179]: 4000 pln daje nam 40 minut x2 = 80 minut deluXe  

[UWAGA] Funkcjonariusz deluXe Nakazał Ci się zatrzymać!  * (( Zanotowana prędkość to 119 km/h ))

Było 2000zl, czyli 20 min x2 40 minut

Po twoim kolejnym przewinieniu doliczyłem mandat za niewykonywanie poleceń, wynosił on 2000zl

Daje nam to 4000zl czyli w przeliczeniu 40 min x2 = 80 minut

Kolejne 20 min zostały doliczone za utrudnianie pracy zgodnie z taryfikatorem, nie chciałeś współpracować więc nie będziemy Ci szli na rękę.

Kolejne 10 zostało doliczone za cbk. Wszystko było zgodnie z taryfikatorem, gdybyś sie z nim zapoznał nie musiałbym się tu wypowiadać i tracić czasu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin