Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Yuki.*- oskarżony przez DonMefedron<3

Don_Mefedron
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Yuki.*
    Data i godzina zdarzenia: 02.06.2020 między 0:30 a 1:15 w nocy
    Pełen opis sytuacji: Jechałem w SF i przypadkiem staranowałem funkcjonariusza Yuki.* zaczołem uciekać. Po kliku minutach ucieczki zgubiłem ich koło mostu w SF i pojechałem w stronę przecho stałem obok przecho dobre 5 minut w między czasie widziałem jakiegoś funkcjonariusza w rancheru który mnie nie zobaczył (byłem w pojeździe) następnie postanowiłem pojechać do LS i czekałem również przy przecho w pojeździe. po około 5 minutach schowałem samochód, wyszedłem z gry i poszedłem spać. Dziś rano wchodząc na serwer zostałem przeteleportowany do więzienia na 240min nie mam pojęcia kto wsadził mnie do więzienia więc oznaczyłem obydwóch funkcjonariuszy którzy mnie gonili. Nie mam pojęcia dlaczego wtrafiłem do więzienia skoro uciekłem.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Jedyne dowody jakie mogę dać to że jestem w więzieniu i i że gonili mnie ci policjanci

Spoiler

[2020-06-02 00:39:39] [Output] : * [UWAGA] Funkcjonariusz Yuki.* Nakazał Ci się zatrzymać!

[2020-06-02 00:43:17] [Output] : * [UWAGA] Funkcjonariusz K3rtoz Nakazał Ci się zatrzymać!

✔ Pozostały czas: 239 minut/y.

Ja, DonMefedron<3 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez DonMefedron<3

Uszanowanie Police Officer III+I Yuki.*

Tak jak napisałeś, rozpoczął się za tobą pościg, był totalnie 0rp, ciągle skoki, taranowanie, dachowanie (sandking hydraulika) itd. Pościg trwał z 20 minut, następnie zgubiłeś nas. Z racji, że pościg był totalnie 0rp poszła decyzja o sprawdzenie Ciebie w komputerze (jechałeś drogą, którą  nikt o tej godzinie nie jeździł, więc jechałem za twoim blipem z 1 minutowym opóźnieniem.), gdy znaleźliśmy Ciebie po 3/4minutach, byłeś w okolicy przechowywalni LS (schowałeś pojazd do przecho), gdy podjechałem obok Ciebie (widziałem twój nick, a ty zapewne widziałeś radiowozy [Ja podjechałem z jednej strony do Ciebie, druga jednostka z drugiej strony]) biegłeś chwilę do czasu gdy radiowozy zajechały ci drogę, stanąłeś w miejscu i wyszedłeś z serwera.

Z racji, że miałeś mnożnik 3.0 i pościg był dosyć długi wyszedł mandat ponad 21000 (210minut) oraz zostało ci doliczone wyjście z serwera (30minut).

Dodatkowo skarga powinna być tylko na mnie, to ja zadecydowałem o takich działaniach.

Pozdrawiam Yuki.*

3 minuty temu, Yuki.* napisał:

totalnie 0rp

Jazda sandkingiem po terenie z offroadowymi opnami 0rp? Prawda skakałem po ulicach SF, zdarzało się rownież dachowanie tarnować nie taranowałem, jeździło za mną banshe które non stop mnie taranowało.

7 minut temu, Yuki.* napisał:

następnie zgubiłeś nas.

Zgubiłem was w SF i nie mogliście mnie znaleźć następnie uciekłem do LS i stałem przy przecho schowałem samochód i wszyłem z serwera

9 minut temu, Yuki.* napisał:

widziałem twój nick, a ty zapewne widziałeś radiowozy

w LS nie widziałem żadnego radiowozu ani nie słyszałem, może podjechałeś gdy byłem w trakcie wychodzenia z serwera ale nie widziałem żadnego radiowozu w LS

10 minut temu, Yuki.* napisał:

Dodatkowo skarga powinna być tylko na mnie, to ja zadecydowałem o takich działaniach.

Skargę edytuje już ponieważ nie miałem pojęcia kto był za to odpowiedzialny

4 minuty temu, DonMefedron<3 napisał:

Jazda sandkingiem po terenie z offroadowymi opnami 0rp?

Skoki z skarp, jazda vmaxem w offroad - dachując w rezultacie kilku krotnie. Właśnie przez takie skoki z skarp (po których my nie mogliśmy zjechać, zgubiliśmy my ciebie)

6 minut temu, DonMefedron<3 napisał:

tarnować nie taranowałem, 

Mhm, liczne taranowanie radiowozów, przeskakiwanie jadąc nad radiowozem

5 minut temu, DonMefedron<3 napisał:

Zgubiłem was w SF

W okolicach Ocean Flats, computer pokazał Mound Chilliad, był tam tylko 1 blip, więc wiedzieliśmy kogo gonić.

9 minut temu, DonMefedron<3 napisał:

stałem przy przecho schowałem samochód i wszyłem z serwera

22 minuty temu, Yuki.* napisał:

gdy podjechałem obok Ciebie (widziałem twój nick, a ty zapewne widziałeś radiowozy [Ja podjechałem z jednej strony do Ciebie, druga jednostka z drugiej strony]) biegłeś chwilę do czasu gdy radiowozy zajechały ci drogę, stanąłeś w miejscu i wyszedłeś z serwera.

Pozdrawiam, życzę miłego dnia.

Skoki z skarp

Skarpy które były max 5m na ziemią, dla radiowozu może to być problem ale nie dla samochodu terenowego

dachując w rezultacie kilku krotnie.

dachowanie głownie było w SF

Właśnie przez takie skoki z skarp (po których my nie mogliśmy zjechać, zgubiliśmy my ciebie)

Zgubiłem was na moście w SF gdy zjechałem z mostu po trawie a nie zjeździe i wtedy was więcej nie widziałem (poza samochodem obok przecho of)

stałem przy przecho schowałem samochód i wszyłem z serwera

biegłeś chwilę do czasu gdy radiowozy zajechały ci drogę, stanąłeś w miejscu i wyszedłeś z serwera.

nie doprecyzowałem tego chodziło mi o to że schowałem samochód podbiegałem kilka sekund po przecho i wyszedłem bo nic się już nie działo i stwierdziłem że zakonczyliście pościg.

12 minut temu, Yuki.* napisał:

radiowozy zajechały ci drogę, stanąłeś w miejscu i wyszedłeś z serwera. 

A co do tego nie mam bladego pojęcia o czym mówisz bo od czasu zobaczenia ranchera w SF nie widziałem żadnego radiowozu ani nie słyszałem więcej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin