Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika PAWELOVSKI

flvgx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Filip_*

Nick osoby oskarżonej: @PAWELOVSKI

Powód napisania skargi: Pracownik jest chamski, nie miły

Dowody:

[2020-06-02 12:51:24] [Output] : PAWELOVSKI [95]: Atryk jedź nie będziemy z nimi dyskutować.

[2020-06-02 12:53:54] [Output] : PAWELOVSKI [95]: Dobra jedziemy nie będziemy dyskutować.

[2020-06-02 12:54:24] [Output] : PAWELOVSKI [95]: JakiĹ› proble,?

Spoiler

MWtVeMW.png

W razie pytań opiszę sytuację. Więc sytuacja miała miejsce około 12.50 dnia 02.06.2020. Przyjechałem na giełdę i widziałem skupisko ludzi, więc podjechałem i sobie patrzyłem. Zobaczyłem tam funkcjonariusza @Kelly, który słusznie ukarał mandatem gracza @Atryk za parkowanie na chodniku. Oskarżony podczas konwersacji, którą prowadził Kelly z osobą kierującą Vincenta czyli Atryk kazał jechać oraz mówił, że nie będzie z nikim dyskutował. Funkcjonariusz zatrzymał pracowników, ponieważ pojazd stał bez osoby prowadzącej pojazd (chyba) 3 minuty. Skargi nie piszę za tylko wczorajszą sytuację. Dziś jechałem Buffalo i przypadkowo wjechałem w PAWELOVSKIEGO, oczywiście od razu napisałem ile płacę, że nie było to celowe, ale gracz już postanowił mi grozić skargą na forum, że ma ss itd. Pracownik jest po prostu nie miły, wrogo nastawiony do graczy i za przeproszeniem chamski. Zapłaciłem 50PLN za naprawę graczowi, ale mi oddał i stwierdził, że nie toleruje przekupstwa czy jakoś tak. To nie było żadne przekupstwo, tylko zwykłe oddanie pieniędzy za przypadkowy taran.

Edytowane przez Filip_*

Więc tak, napisałeś skargę dla mnie bez żadnego powodu - napisałeś skargę "Pracownik jest nie miły" @Kelly zatrzymał @Atryk wtedy ty wraz z graczami zrobiliście nie potrzebny tłum co widać na screenie. Pisaliście ciągłe docinki "SARA to złodzieje", a jak to było przy tym zatrzymaniu Atryk dyskutował z Kelly. Więc jak Atryk rozmawiał z SAPD ja również, to robiliście ciągły spam oskarżaliście nas, a my rozmawiając z Kelly chcieliśmy uniknąć waszych docinek i napisałem, że "Nie będziemy z wami dyskutować", mieszaliście się w zatrzymanie Atryk, co was w ogóle nie powinno obchodzić.

Co to dzisiejszej sytuacji - jeździłeś za mną, ciągle we mnie wjeżdżałeś - dostałeś reporta Admnistrator Kacperix3 go przyjął, staranowałeś mnie 2 razy, Jak byłem na służbie napisałem do Ciebie. Później dostałem od Ciebie 50.00 PLN, Lecz Ci oddałem z powodem nie toleruje przekupstwa bo to jest wręcz zakazane. Więc nie wiem, w czym tkwi problem?

Edytowane przez PAWELOVSKI

8 minut temu, PAWELOVSKI napisał:

Więc tak, napisałeś skargę dla mnie bez żadnego powodu

Powód napisania skargi: Pracownik jest chamski, nie miły

8 minut temu, PAWELOVSKI napisał:

wtedy ty wraz z graczami zrobiliście nie potrzebny tłum

Ja tylko przyjechałem i stałem sobie po drugiej stronie jezdni :)

9 minut temu, PAWELOVSKI napisał:

Pisaliście ciągłe docinki "SARA to złodzieje

Tak jak wspomniałem, Kelly zatrzymał was za złe zaparkowanie pojazdu. Holujecie pojazdy, ale sami nie potraficie dobrze zaparkować?

10 minut temu, PAWELOVSKI napisał:

Więc jak Atryk rozmawiał z SAPD ja również,

Ty kazałeś uciekać Atryk'owi, zacyutuje : Atryk jedź nie będziemy z nimi dyskutować. - było to podczas kontroli prowadzonej przez Kelly

11 minut temu, PAWELOVSKI napisał:

Co to dzisiejszej sytuacji - jeździłeś za mną, ciągle we mnie wjeżdżałeś

Jesteś bezczelny żeby tak pisać. Staranowałem Cię jeden jedyny raz i od razu napisałem ile płacę. Ty postanowiłeś mnie straszyć skargą.

12 minut temu, PAWELOVSKI napisał:

dostałem od Ciebie 50.00 PLN

Owszem dostałeś, oddałeś to się zgadza.

12 minut temu, PAWELOVSKI napisał:

Lecz Ci oddałem z powodem nie toleruje przekupstwa bo to jest wręcz zakazane.

To nie było przekupstwo, tylko oddanie pieniędzy za jednego tarana. Staranowałem Cię przez przypadek koło Tunera Come a lot.

9 minut temu, Filip_* napisał:

Ty kazałeś uciekać Atryk'owi, zacyutuje : Atryk jedź nie będziemy z nimi dyskutować. - było to podczas kontroli prowadzonej przez Kelly

Było to po zatrzymania.  

9 minut temu, Filip_* napisał:

Tak jak wspomniałem, Kelly zatrzymał was za złe zaparkowanie pojazdu. Holujecie pojazdy, ale sami nie potraficie dobrze zaparkować?

Czy wy nie czytaliście chatu? Pisałem, że Atryka wywaliło z serwera. Pisałem to dość dużo razy, Aby to zrozumieć. Do tego jak Atryk dołączył do serwera ponownie któryś z supportów wytepał patrolówkę na bazę, po czym Atryk wrócił ponownie po mnie.

Również wyrażam zgodę na wypowiedź @Atryk

Teraz, PAWELOVSKI napisał:

Było to po zatrzymania.

Okej, to patrz teraz.

20-06-02 12:54:21] [Output] : Kelly [402]: Dobrze, jesteĹ›cie Panowie wolni, jak mĂłwiĹ‚em wczeĹ›niej, trochÄ™ samodyscypliny.     ---  Tu jest godzina ostatniej wiadomości Kelly, którą napisał po wystawieniu mandatu.  (12:54:21)

[2020-06-02 12:51:24] [Output] : PAWELOVSKI [95]: Atryk jedĹş nie bÄ™dziemy z nimi dyskutować.   ---  Tu jest godzina kiedy napisałeś, że nie będziesz dyskutował, i że Atryk ma jechać. (12:51:24)

Jak widać napisałeś to podczas zatrzymania, a nie po :)

Po pierwsze, nie zostałem zatrzymany za stanie na chodniku, tylko przez dlatego, że nie dałem sygnału na dach i pojazd był źle zaparkowany, to był słuszny powód zatrzymania i ten mandat przyjąłem. Ale dyskutowałem z funkcjonaruszem, ponieważ chciał też dać mi mandat za to, że pojazd utrudniał ruch, gdy mnie wywaliło z serwera a po 4 minutach już wszedłem i pojazd został tepnięty na baze.

A po drugie, to nawet nie byłeś przy połowie zdarzeń więc nie powinieneś się nawet wypowiadać bo nie znasz do końca sytuacji.

Edytowane przez Atryk

Teraz, Atryk napisał:

Po pierwsze, nie zostałem zatrzymany za stanie na chodniku, tylko przez dlatego, że nie dałem sygnału na dach i pojazd był źle zaparkowany, to był słuszny powód zatrzymania i ten mandat przyjąłem. Ale dyskutowałem z funkcjonaruszem, ponieważ chciał też dać mi mandat za to, że pojazd utrudniał ruch, gdy mnie wywaliło z serwera a po 4 minutach już wszedłem i pojazd został tepnięty na baze.

Czy ktoś ci zezwolił na wypowiedź w tym temacie?

1 minutę temu, Atryk napisał:

gdy mnie wywaliło z serwera a po 4 minutach już wszedłem i pojazd został tepnięty na baze.

Czekaj czekaj, bo nie rozumiem.

Przecież to jest śmieszne XDD

Jak mógł zostać tepnięty na baze skoro przyjmując mandat siedziesz w samochodzie? XD

Tak jak mówiłem, nie było cie przy połowie zdarzeń, i płaczesz tutaj teraz jak małe dziecko. I jeszcze piszesz żebym się nie wypowiadał jak skarga też mnie dotyczy...

Byłeś od momentu zatrzymania, a ta śmieszna akcja zaczęła się od tego, że gościu się spłakał bo mu słusznie pojazd odholowaliśmy.

Edytowane przez Atryk

3 minuty temu, Filip_* napisał:

Czy ktoś ci zezwolił na wypowiedź w tym temacie?

Ja mu zezwoliłem.

3 minuty temu, Filip_* napisał:

Jak mógł zostać tepnięty na baze skoro przyjmując mandat siedziesz w samochodzie? XD

Gdy SAPD podjechał do mnie nagle zniknął pojazd patrolowy, po czym Atryk napisał reporta, że go wywaliło i żeby ktoś tepnął mu pojazd. I wrócił znowu na to miejsce.

4 minuty temu, Atryk napisał:

A po drugie, to nawet nie byłeś przy połowie zdarzeń więc nie powinieneś się nawet wypowiadać bo nie znasz do końca sytuacji.

Ja mu zezwoliłem.

A kim ty jesteś żeby mówić kto tu się może wypowiadać?

Gdy SAPD podjechał do mnie nagle zniknął pojazd patrolowy, po czym Atryk napisał reporta, że go wywaliło i żeby ktoś tepnął mu pojazd. I wrócił znowu na to miejsce.

Rzeczy same nie znikają :P

Teraz, Filip_* napisał:

Rzeczy same nie znikają

Czy ty możesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem, że napisał reporta, że go wywaliło i wytepali mu pojazd na baze.

Teraz, Filip_* napisał:

A kim ty jesteś żeby mówić kto tu się może wypowiadać?

Atryk był przy wszystkim, również go to dotyczy więc nie widzę problemu, Aby powiedział coś od siebie.

Teraz, Filip_* napisał:

Rzeczy same nie znikają :P

Nie wiem, czy znasz coś takiego jak wywalenie z serwera, a pracownik @PAWELOVSKI nie mógł zabrać pojazd, ponieważ miał za niską range żeby owy pojazd prowadzić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin