Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Otwarcie Plaż

PAWELOVSKI.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

9ZppoL8.png

Witajcie! W dniu dzisiejszym przedstawimy wam artykuł dotyczący otwarcia plaż. Wraz z Młodszym Redaktorem @Dejw., Redaktorem Specjalistą @Tomek124 oraz Młodszym Reporterem @PAWELOVSKI zapraszamy do czytania.  

Hk8D7Uc.png

Dnia 1.06.2020 została otwarta plaża w Los Santos Marina Beach. W dniu otwarcia przybyło do nas bardzo dużo plażowiczów, oczywiście nie mogło zabraknąć konkursów dla każdego przybyłego uczestnika. Również poza plażą została otwarta siłownia, domki do wynajęcia, także wesołe miasteczko. Na którym było bardzo dużo atrakcji dla graczy. Główną atrakcją jest diabelski młyn. Po kupnie biletów mogliście udać się na przejażdżkę, atrakcja zapewniała nie tylko piękny widok ale również przełamanie strachu oraz świetną zabawę.

Konkursy były wieloetapowe począwszy od losowania numerków, aż do zagadek matematyczno-historycznych polegały one na tym, że organizator zadawał pytania, uczestnicy zapisywali odpowiedzi na karteczkach, które następnie wrzucali do małej skrzyneczki. Następnie jury wybierało osoby, które dobrze odpowiedziały, wychodziły one na środek i były nagradzane wspaniałymi nagrodami. Konkurs na początku przebiegał skromnie, mała ilość ludzi była chętna do wzięcia udziału w konkursie, lecz po pierwszym losowaniu  więcej osób przybyło na event.  Według naszych obliczeń po pierwszym etapie wzrosło zainteresowanie, aż o 50% Jest nam bardzo miło z powodu takiej aktywności!

Hk8D7Uc.png

Siłownia - dzięki dofinansowaniu burmistrza stanu San Andreas mogliśmy ujrzeć na plaży mini siłownie w której skład wchodzi rowerek do biegania, ławeczka oraz całą powierzchnie pokrywa mata treningowa. Dziękujemy bardzo serdecznie za tę inwestycję i mamy nadzieję, że będzie dobrze służyć obywatelom.

gf.gif?width=722&height=407

Domki plażowe -  jak i również koło plaży mogliśmy ujrzeć domki letniskowe do wynajęcia za nie wielką opłatą w bardzo korzystnych cenach.

Nowy_projekt_47.png?width=723&height=407

Diabelski młyn na molo - każda osoba która z korzysta z tej atrakcji będzie miała gwarantowane nie tylko fajne wspomnienia ale też wyśmienity widok na Los Santos.

gif.gif?width=736&height=407Hk8D7Uc.png

Nowy_projekt_45.png?width=723&height=407

D: Dzień dobry z tej strony Młodszy Redaktor @Dejw.  4Life News, mogę zadać Panu kilka pytań ?

M: Oczywiście.

D: Co pan sądzi o otwarciu plaż w Los Santos?

M: Długo na to czekałem, dużo pracuje więc plaża to super miejsce abym zregenerował siły.

D: Wraz z otwarciem plaż zostało otwarte wesołe miasteczko, jak się panu podoba?

M: Super, że powstało to w moim mieście. Na pewno wybiorę się tam z żoną i synem.

D: Czy atrakcje się panu podobają?

M: Jasna sprawa, ja już jestem troszkę za stary na takie rozrywki, ale na pewno mój syn będzie w niebo wzięty.

D: Myślę że dla pana też się coś znajdzie np. siłownia.

M: Tak, to zdecydowanie. Pora wziąć się za siebie i zrobić coś dla zdrowia i ciała.

D: Dziękuję Panu za wywiad.

Hk8D7Uc.pngNowy_projekt_46.png?width=723&height=407

D:Dzień dobry z tej strony Młodszy Redaktor @Dejw.  4Life News, mogę zadać Panu kilka pytań ?

K: Z miłą chęcią od powiem Panu na pytania.

D: Co pani sadzi o otwarciu plaż w Los Santos?

K: Zaczyna się robić ciepło, na pewno fajnie będzie wyjechać i odpocząć.

D: Wraz z otwarciem plaż zostało otwarte wesołe miasteczko, jak się pani podoba?

K: Super sprawa, na pewno odwiedzę je z koleżankami aby się rozerwać.

D: Czy atrakcje się pani podobają?

K: Jest ich dużo, tego nie da się ukryć. Osobiście mi się podoba i niczego tam nie brakuje.

D: Myślę że dla pani też się coś znajdzie np. siłownia.

K: Raczej nie będę korzystała z siłowni, ale super że jest. Na pewno komuś się spodoba i będzie z niej korzystał.

D: Dziękuję Pani za wywiad.

Hk8D7Uc.png

I9vmFWH.png

8skWjii.png

oyrXwvF.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin