Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Sprzedam perka na lampeczkach

Uvug.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, baziu napisał:

Pisało ID 2455, a teraz zmienił na 24455, wszystko administracja może sprawdzić :)

Chlopie o jedna cyferke sie pomylic. Zresztą id 2k nie jest wcale takie male i raczej nic by nie wniosło do ceny 

Edytowane przez CzlowiekWidmo37
.

1 minutę temu, baziu napisał:

No to słabo widziałeś lub masz schizy.

Ty no bez przesady az tak to nie poza tym nie Ty dałeś oferte wiec idz zajmij sie sentami bo tak wchodzisz w dupsko temu od sancheza ze az ja to czuje

2 minuty temu, baziu napisał:

Tutaj link z rana od kolegi na dsc jak pisało ID 2k, 2h temu edytował na 20k, więc powinien się odmienić z graczem bo wiele przepłacił, myśląc, że to jest 2k id. Pozdrawiam.

Zrzut ekranu (1314).png

To skoro tak oddaj wszystkim po 300k za senty bo tez od ch**a przeplacili

Teraz, [BOT]WhiteShadow napisał:

To skoro tak oddaj wszystkim po 300k za senty bo tez od ch**a przeplacili

Ceny senta były podobne do innych, z jakiej racji mam oddawać?, widzieli co kupują, nikt im nie kazał, a tutaj gracz albo się pomylił albo oszukał gracza na ID, znowu się odzywasz bez info....

Tutaj link z rana od kolegi na dsc jak pisało ID 2k, 2h temu edytował na 20k, więc powinien się odmienić z graczem bo wiele przepłacił, myśląc, że to jest 2k id. Pozdrawiam.

Zrzut ekranu (1314).png

2K id nic prawie nie zmienia to jest duże id więc id 2k i 20k to taka sama cena

1 minutę temu, baziu napisał:

Ceny senta były podobne do innych, z jakiej racji mam oddawać?, widzieli co kupują, nikt im nie kazał, a tutaj gracz albo się pomylił albo oszukał gracza na ID, znowu się odzywasz bez info....

On tez wiedzial co kupuje jeszcze przebijal moje oferty ktore na luzie byly powyzej 230k ze swiadomoscia tego co robi

Teraz, [BOT]WhiteShadow napisał:

On tez wiedzial co kupuje jeszcze przebijal moje oferty ktore na luzie byly powyzej 230k ze swiadomoscia tego co robi

No nie wiedział bo pisało 2k ID, a po paru godzinach od sprzedaży zmienił na 20k bo napisałem komentarz pod postem.

Ty nie jesteś lepszy, oszukales graczy na pieniądze psując tym gospodarkę, a teraz sentinele 2.2 kosztują więcej od bulletów właśnie przez takich ludzi jak ty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin