Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Sprzedam perka na lampeczkach

Andrzejek*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, baziu napisał:

No nie wiem ja psiochy nie mam w porównaniu do ciebie koczkodanie.

Jak tam sentek 1.6 za 600k sprzedał się? Bo bardzo ciekawych rzeczy o Tobie się dowiaduje

2 minuty temu, baziu napisał:

No sprzedał się, łącznie na sentkach 500k zarobiłem. Pozdrawiam.

No wiesz przez takich jak ty Tzw.pseudohandlarzykow co zawyzaja ceny gospodarka siada więc zamilcz bo sam nie wiesz co ile jest warte

Teraz, [BOT]WhiteShadow napisał:

No wiesz przez takich jak ty Tzw.pseudohandlarzykow co zawyzaja ceny gospodarka siada więc zamilcz bo sam nie wiesz co ile jest warte

Dla wiadomości gospodarka się zniszczyła przez supporta, który wsytawiał manane 2.2 za 700k, nie wiesz to się nie odzywaj. A wystawiam jak inni w swoich cenach.

1 minutę temu, baziu napisał:

Dla wiadomości gospodarka się zniszczyła przez supporta, który wsytawiał manane 2.2 za 700k, nie wiesz to się nie odzywaj. A wystawiam jak inni w swoich cenach.

To lepiej ogarnij te swoje ceny a nie prujesz du*e sam zawyzasz to od uvuga pal gumsko leszczu

1 minutę temu, [BOT]WhiteShadow napisał:

To lepiej ogarnij te swoje ceny a nie prujesz du*e sam zawyzasz to od uvuga pal gumsko leszczu

Będę wystawiał za ile chce jak inni nie zmienią cen, po drugie twój koleżka owalił drugiego na id ;)

Teraz, [BOT]WhiteShadow napisał:

Ciekawe bo jakos mi sie nie wydaje gdy pisalismy wczoraj oferty bylo wpisane te co teraz wiec dal oferte za te id ktore dostal wiec zegnam

Pisało ID 2455, a teraz zmienił na 24455, wszystko administracja może sprawdzić :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin