Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Sprzedam perka na lampeczkach

Andrzejek*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kupił wiedział co kupuje sam przebijal offki ja widzialem na własne oczy DOBRE id człowiek nie moze sie pomylić? powiem tobie ze dobry handlarzyna jestes sam wystawiasz auta 2-3 razy wieksze niz sa wart. Ja sam chciałem dać 180k i jak widać nie tylko ja chce kupic tego perka jak chcesz to sprzedaj komus tego perka i tyle a nie placzesz na forum ze przeplaciles...

5 minut temu, CzlowiekWidmo37 napisał:

Bo taki baziu zawyza ceny i psuje gospodarke. Ja mialem kiedys kupic bufa z id 500+ 2.2 ft bez lamp i nitra za 400k ;-;

baziu to baziu tamto, ciul mnie baziu interesuje i jego auta, oraz to, że ty miałeś sobie kupić to czy tamto. Patrzę na teraźniejszą gospodarkę bo to mnie interesuje.

3 minuty temu, wetr0xv2 napisał:

Kupił wiedział co kupuje sam przebijal offki ja widzialem na własne oczy DOBRE id człowiek nie moze sie pomylić? powiem tobie ze dobry handlarzyna jestes sam wystawiasz auta 2-3 razy wieksze niz sa wart. Ja sam chciałem dać 180k i jak widać nie tylko ja chce kupic tego perka jak chcesz to sprzedaj komus tego perka i tyle a nie placzesz na forum ze przeplaciles...

No nie widział bo gracz zmienił id po sprzedaży....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin