Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na fAITH_ - oskarżony przez N1ghtmare

nie_odwalam_N1ghtmare
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @fAITH_
    Data i godzina zdarzenia:  coś między 17 : 30 a 18:10 14 czerwca 2020 roku 
    Pełen opis sytuacji: a więc miałem pościg i udałem się na strefę dm gdzie zgubiłem sapd i po kilku minutach zchowałem pojazd zaciągając ręczny , lecz kiedy potem chciałem wrócić po mój pojazd ( klucz mam do niego tylko ) to nie było go , a więc sprawdziłem pod f 5 gdzie jest i okazuje się , że w pp , a więc pojechałem tam i widzę , że pisze POJAZD PO POŚCIGU i koszt wyjęcia go był 5000 PLN , więc napisałem do osoby która dała auto tam i dowiedziałem się , że to gracz @fAITH_ poprosił pracownika SARA o danie pojazdu do pp . Mam nadzieje , że pojazd odzyskam , do widzenia ! Miłego wieczoru !    
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  https://imgur.com/a/Lo0LhD2 

sorry za screeny  które wyglądają jak wycięte ale niestety robiłem ssy na szybko kliknięciem na klawiaturze windows + shift + s 

Edytowane przez N1ghtmare

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin