Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Turek 2.2

designeR.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam Turismo 2.2 | ID: 9801 | FT z Nitrem - Brakuje jedynie UP2, które zresztą jest zbędne. Nitro na podwójnej atrapie, ale z tego co pytałem, to można to zmienić bez żadnego problemu. Posiada niedostępne lampy w komponentach - można je bez problemu nazwać unikatami - MALINY! Są to jedne z ładniejszych lamp na całym serwerze, a z tego co się orientowałem, to jest to jedyne Turismo na tych lampach. Co do licznika, to będzie on zmieniony za niedługo pod kolor lamp, ponieważ rozmawiałem już z adminstracją RCON - Gdy kupiłem ten pojazd na licytacji pojazdów z zerowań, to wyszła mała pomyłka i licznik ma zostać zmieniony.  Również jest to jedno z pierwszych aktywnych Turismo na serwerze, bo jest to bodajże 4 bądź 5 aktywne Turismo na całym SERWERZE! Gdybyś był zainteresowany, to odezwij się w wiadomości prywatnej bądź na Discordzie; Ciastkowy#9622

9 minut temu, Ciastkowy* napisał:

Posiadam Turismo 2.2 | ID: 9801 | FT z Nitrem - Brakuje jedynie UP2, które zresztą jest zbędne. Nitro na podwójnej atrapie, ale z tego co pytałem, to można to zmienić bez żadnego problemu. Posiada niedostępne lampy w komponentach - można je bez problemu nazwać unikatami - MALINY! Są to jedne z ładniejszych lamp na całym serwerze, a z tego co się orientowałem, to jest to jedyne Turismo na tych lampach. Co do licznika, to będzie on zmieniony za niedługo pod kolor lamp, ponieważ rozmawiałem już z adminstracją RCON - Gdy kupiłem ten pojazd na licytacji pojazdów z zerowań, to wyszła mała pomyłka i licznik ma zostać zmieniony.  Również jest to jedno z pierwszych aktywnych Turismo na serwerze, bo jest to bodajże 4 bądź 5 aktywne Turismo na całym SERWERZE! Gdybyś był zainteresowany, to odezwij się w wiadomości prywatnej bądź na Discordzie; Ciastkowy#9622

On bez nitra szuka Ciastek 

Teraz, Mihau. napisał:

On bez nitra szuka Ciastek 

A to uj  - nie było tej mojej wypowiedzi, a tak się starałem i godzinę pisałem.. 

Edytowane przez Ciastkowy*

12 godzin temu, Ciastkowy* napisał:

Bez nitra szukam, mordeczko ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin