Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na HeroS*, Broszko

kejrun
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:  @Broszko, @HeroS*
    Data i godzina zdarzenia: 01:00-01:30 "około"
    Pełen opis sytuacji: Odwalałem z kolegami na innym dimie, nagle dostalismy informacje iż jest akcja na dm, mamy radiolke sapd itp. Nie chcialo mi sie tam isc, bo mialem zajecie na dany czas, ale moich 2 kolegow wytepalo sie z tego dima, wiec zrobilem to i ja. @Marcepand przebil mi opone w infernusie wiec pojechalem sobie ją wymienic, zrobilem to i mama zawołała mnie na jedzonko, wiec @Rifex60cm wziął mnie na g do swojego elegy, wrocilem. Wszyscy robili drive by'e, ja siedzialem na g i nic nie robilem. Zabijalem cywyli co widac na nagraniu ( zaczalem nagrywac po tym jak @WerkaGamerka wypuscila mnie z wiezienia, by sytuacja sie nie powtorzyla, ale funkcjonariusz @HeroS* nie pozwolil mi na to. ) Jednostki SWAT opuscili strefe bezprawia, wiec razem z rifexem wyszlismy ze strefy,  nastepnie ja z samochodu. Nikomu z SAPD nie przeszkadzalem, stalem obok i nic nie robilem. Nagle wsciekly  @Broszko zaatakowal mnie swoim pazurem i dostalem z tasera. Odrazu napisalem ze mam nagranie z mojej rozgrywki i wysle je na discordzie, bo nei chce isc do wiezienia. Ignorowali mnie, nagle mistrz inteligencji @HeroS* wszedl do radiowozu, gdy napisalem ze wysle mu nagranie, odpisal cos w stylu "nie mam czasu" i ignorowal mnie dalej.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Nagranie wysle osobie rozpatrujacej skarge w wiadomosci prywatnej.

Ja, stampii zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez stampii

Witam, z tej strony Sergeant II z San Andreas Police Department, Wszystko zaczęło się od mobilizacji SWAT, która polegała na odpiciu radiowozu. Po przyjechaniu weszliśmy na strefę DM i od razu spotkaliśmy graczy uzbrojonych w bronie palne. Chwilę później nasz pojazd znajdował się poza strefą i dostaliśmy polecenie o wyjęciu osób, które do nas oddawały strzał. Było tam kilka osób i po wszystkim spotkaliśmy się na stacji benzynowej koło DM i wtedy zobaczyłem jak jeden z naszych wchodzi na strefę a za nim stampii i wyjmuje przeładowaną broń po czym strzeliłem go z tejzera. Wsadzając oskarżonego do radiowozu zapytałem się na kanale czy mam możliwość wsadzenia osoby i dostałem informacje od deluxe, że jeśli nie mam dowodów to mam go zostawić po czym postanowiłem go wypuścić. Po złapaniu w kajdanki dostałem informacje od prawdopodobnie Herosa, że mam go zostawić w radiowozie.

[2020-06-15 19:02:56] [Output] : ✔ Zostałeś/aś puszczony/a przez funkcjonariusza HeroS*!
[2020-06-15 19:02:56] [Output] : ✔ Zostałeś/aś rozkuty/a przez funkcjonariusza HeroS*!
[2020-06-15 19:02:56] [Output] : ✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a do więzienia.
[2020-06-15 19:02:56] [Output] : ✔ Powód: Ostrzał.
[2020-06-15 19:02:56] [Output] : ✔ Czas, który musisz odsiedzieć to 60 minut/y

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin