Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Ładnego Cheetaha

Gryczuu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Cheetah
ID:  46628
Pojemność silnika: 1.8 
Przebieg pojazdu: Niecałe 4k
Dodatki: stereo, felgi (1079), wydech (1019), moduł UP1, moduł UP2, tablica rejestracyjna ( KINDER), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), wykrywacz fotoradarów. Pojazd posiada 2 warianty spojler i otwierane lampy.
Cena: Offki  
Coś od siebie: Cheetah bardzo ładny i bardzo dobrze śmiga ;) . Liczę na dobre offki a nie typu 500k/550k :) . 
SS’y: https://imgur.com/a/0Zb3qGo

1 godzinę temu, Candy_ napisał:

Poproszę dowód tego, że miałeś większe ofki. Sam nie wierzę w to że mogłeś miec lepsze oferty skoro w tym aucie brakuje tak dużo.. 

Nie chcesz nie oferuj ja nie będę sobie zawracał głowy żebyś ty miał udowodnione oferty. A poza tym co cie obchodzi ile mi kto daje ;) 

Nie będziesz mi mówił co mam robić wystawiam poglądowo i tak licze na dobre offki jak każdy za swoje autko ;)  jeżeli nic nie oferujesz tylko się wcinasz to proszę wyjdź z tego tematu ;]

Trochę to zdjęcie które wstawiłeś jako pokaz wyglądu pojazdu jest dziwne, gdyż wypisując wszystkie dodatki pojazdu jest napisane że pojazd posiada licznik koloru niebieskiego lecz na screanie nie widać tego o to licznika.

1 godzinę temu, Hounter1337 napisał:

Trochę to zdjęcie które wstawiłeś jako pokaz wyglądu pojazdu jest dziwne, gdyż wypisując wszystkie dodatki pojazdu jest napisane że pojazd posiada licznik koloru niebieskiego lecz na screanie nie widać tego o to licznika.

Może miał wyłączone lampy, a pojazdem wyjechał z przechowywalni? I zostały zapalone? 570k.

4 minuty temu, Hounter1337 napisał:

Na zdjęciu ewidentnie widać że lampy są włączone lecz licznik jest biały.

No to Ci wytłumaczyłem, że pewnie wyjął pojazd z przechowywalni bądź PP, a tam zawsze lampy są zapalone jak się wyjmuje, więc może nie zapalił licznika tylko po prostu zrobił szybko SS. Gdybyś trochę pograł, to byś wiedział, że tak się dzieje. 

Moja oferta dalej aktualna - 570k.

@Hounter1337 o mój hounterku hounterku oferuj coś a nie wytykaj mogę zaraz wysłać ss na którym nie będziesz miał nic do powiedzenia ;) a tak poza tym to  forum nie kłamie jest licznik o tym kolorze co światła

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin