Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kelly - oskarżony przez KODIINC*

KODIINC*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Kelly
    Data i godzina zdarzenia: środa, 24 czerwca godzina 19:45 +-
    Pełen opis sytuacji: Gdyby nigdy nic biegłem po mój samochód, i potrącił mnie kelly, nie widzialem go ani nie słyszałem bo gram na wyciszonym MTA. Przez to, że miałem muta wpisałem komendę /fuckyou . Włączył sygnały, to zacząłem uciekać w stefe DM (nie mówiąc o tym że było to z 50 metrów od strefy, czyli 40-50 sekund z buta) No to uciiekałem i uciekałem i byłem jakeś 10-15m od stefy to tepłem się na /tpev po czym zamiast odrazu wejść na strefe to "zaczekałem" (w sensie popatrzyłem na funkcjonarusza i czekałem aż zacznie jechać w moją stronę) Zaczął jechać, był już bardzo blisko to wszedłem w stefe bez prawia i tylko napisał (przed strefą) "[2020-06-24 19:39:30] [Output] : Kelly [414]: po pidzie"

Przypominam, że miałem muta

pisze bo "[2020-06-24 19:44:04] [Output] : Kelly [414]: Masz prawo do złożenia skargi"

Moim zdaniem te 125 minut jest totalnie za dużo powinenem dostać za to prędzej tzw. Wpis.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Cytat
Cytat

rRM09iB.png Kelly SA Police Department.

Podliczone mandaty przy mnożniku x2.5.

- Stwarzanie zagrożenia w ruchu drogowym (bieganie po jezdni, wbieganie pod jadący pojazd, nie reagowanie na poganiacz) 600 PLN (1500),  6 pkt karnych.

- Ucieczka przed PD, (nie zatrzymanie się na wezwanie oficera)  1000 (2500) PLN, 12 pkt karnych.

- Zniewaga funkcjonariusza podczas służby (animka /fuckyou przed radiowozem) 1000 (2500) PLN, 10 pkt karnych.

Za całość 6500 PLN, 28 pkt karnych, co daje 65.

65+30 za tpev+ 30 za wpis w komputerze = 125 minut.

Edytowane przez Kelly

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin