Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na VenomeQ - oskarżony przez Veeito

veeito.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: VenomeQ
    Data i godzina zdarzenia: 26.06.2020, godzina około 20:43
    Pełen opis sytuacji: Po wejściu na serwer wszedłem do pojazdu organizacji aby pojechać trochę pozarabiać na kopalni. Organizacja znajduję się na Cyrku w Las Venturas. Na rondzie były prowadzone działanie ratunkowe, białe banshee uderzyło w barierkę. Przed całym zabezpieczeniem nie było ani jednego znaku gdzie można było wybrać "kierunek" jazdy, natomiast zabezpieczenie wyglądało tak: 

Jako iż nie było żadnego znaku to przejechałem przez tą samą drogę co widać na uwidocznionym ss : https://imgur.com/a/6Nt1gyw > > > Można śmiało zauważyć że między tymi pachołkami jest utworzony "przejazd" na rondzie. Po przejechaniu przez "wyznaczoną" drogę dostałem momentalnie po oponach. https://imgur.com/a/tKnik6V
    Dowód, który to potwierdza całe zajście SS są wyżej.

Zabezpieczenie wykonane zgodnie z tym, czego nauczony zostałem przez szkoleniowca oraz z tym, co znajduje się w materiałach szkoleniowych. W dodatku podczas Twojego przejazdu przez zabezpieczenie potrąciłeś moją postać. Stąd również ostrzał.

Edytowane przez VenomeQ

49 minut temu, VenomeQ napisał:

Zabezpieczenie wykonane zgodnie z tym, czego nauczony zostałem przez szkoleniowca oraz z tym, co znajduje się w materiałach szkoleniowych. W dodatku podczas Twojego przejazdu przez zabezpieczenie potrąciłeś moją postać. Stąd również ostrzał.

Że co? jakie potrącenie???

Na ss stoisz kilka metrów od pojazdu i w dodatku pachołki są tak postawione że nie miałbym dostępu cię potrącić. Dlaczego wypisujesz bzdury?

5 minut temu, VenomeQ napisał:

Opisuję to tak, jak wyglądało to z mojej strony. 

Prosiłbym o jakikolwiek dowód związany z zaistniałym "potrąceniem". Z tego co mi się wydaję to na akcji był Support Maciek. i stał obok ciebie, gdyżby doszło by do potrącenia to by mnie w jakiś sposób ukarał, nie cóż?

Osobiście uważam, że w ten sposób próbujesz się wybronić ze skargi kłamiąc że twoją postać "potrąciłem".

1 minutę temu, VenomeQ napisał:

Nie nagrywam swojej służby, karam za to co widzę.

Bo taka sytuacja nie miała miejsca... A widać wyraźnie na ss że stałeś kilka metrów od pojazdu więc w jaki sposób miałbym cię potrącić?

29 minut temu, VenomeQ napisał:

Po tym jak doszło do potrącenia logicznym jest, że odbiegłem od Twojego pojazdu.

Na serwerze przyznałeś się że, do ciebie należy wina z powodu nie dopatrzenia że dałeś złe zabezpieczenie + zwróciłeś mi kasę za opony a teraz wypisujesz mi że cię potrąciłem, gdyby rzeczywiście doszło do potrącenia to byś raczej nie oddał pieniędzy, nie sądzisz? Próbujesz kłamać tylko dlatego żeby nie ponieść w jakiś sposób konsekwencje we frakcji.

Co do samego zabezpieczenia to zostało ono wykonane zgodnie z materiałami szkoleniowymi. Pieniądze zwróciłem Ci z racji na fakt iż po głębszym przeanalizowaniu oznakowania zabezpieczenia mogłeś myśleć że tam jest przejazd. Właśnie za ten fakt zwróciłem Ci pieniądze. Gdyby zabezpieczenie było inaczej oznakowane zapewne zastosowałbyś się do znaków i prawidłowo ominął zabezpieczenie a cała sytuacja nie miała by miejsca.

Na serwerze co innego piszesz a na forum co innego. Zwróciłeś mi pieniądze z treścią że przeanalizowałeś te całe "zabezpieczenie" i wina należy do ciebie i się przyznałeś że zabezpieczenie zostało nie poprawnie wykonane a na teraz napisałeś że było ono wykonane zgodnie z materiałami szkoleniowymi? Myślę, że lepiej będzie jak zarząd sprawdzi logi i zobaczymy co napisałeś do mnie, bo widze że odbijasz piłeczkę w drugą stronę i się nie dogadamy. Czekam na werdykt zarządu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin