Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Nerdus-TV, oskarżony przez Kuli .

Kuli
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Kuli

Nick osoby oskarżonej: @Nerdus-TV

Powód napisania skargi: Niezastosowanie się do KRD (Kodekstu Ruchu Drogowego) oraz regulaminu frakcji SARA (San Andreas Road Assistance). Sprawa wygląda następująco: Jechałem sobie Elegy po drodze obok kasyna. Oskarżony jechał prawym pasem ustawiając się do skrętu w prawo. Ja jechałem przed nim i też miałem skręcać w prawo hamując do 0 przy skrzyżowaniu gdzie jest znak "Stop". Oskarżony uderzył mi w tył niszcząc mi lampe zderzak. Następnie napisałem "plac", lecz oskarżony jak jeżdze lub coś w tym stylu. Ja pisałem mu, że tutaj jest znak "Stop" na którym należy się zatrzymać do prędkości równej zeru. Następnie oskarżony pojechał z prawego pasa na którym powinno się skręcać w prawo w lewo, a następnie na giełde od 250.000 tysięcy PLN pojazdem bez lamp, zderzaka i pojazdem uszkodzonym w około 50%. Oskarżony powinien pojechać na rondo, aby zawrócić, następnie do mechanika się naprawić oraz zapłacić za spowodowane szkody(Jest to około 25zł, lecz zworu gotówki nie chce, bo są to grosze.) Następnie po przyjechaniu na giełde za Panem @Nerdus-TV oskarżony wysiadł i poszedł na giełde lub parking i zostal lawete na poboczu. Napisałem raporta, aby ktoś sprawdził ost. kierowce lawety. Przyjął raporta Support AqUaZ i przyszedł Pan @Nerdus-TV i wsiadł i odjechał. Napisałem mu na pm, że informuje o skardze na forum. Potem Pan @Nerdus-TV pisał na czacie biznesu co jest dziś ze mną (nie mam ss z tego), ponieważ jestem w tym samym Biznesie jestem co Pan @Nerdus-TV, czyli w Buildings4you (tzw. szopach). Jako iż byłem w frakcji znam regulamin frakcji oraz KRD.

Dowody: https://imgur.com/a/wBznufW

https://imgur.com/a/fysbTvn - poinformowanie Pracownika o skardze na forum.

Jeśli chodzi o całe zajście, jechałem za tobą z prędkością 120 km/h więc nie mam pojęcia jak miałem przed tobą wyhamować lawetą. Jeśli chodzi natomiast o twoje zachowanie to zachowujesz się jak małe dziecko które każdemu chce zrobić pod górkę. Jeszcze chwile przed tym zdarzeniem wyprzedzałeś mnie poboczem przez co mnie zahaczyłeś oraz uszkodziłeś. Nie wiem jak można kogoś celowo uszkodzić zahaczeniem oraz hamowaniem przed maską potem jeszcze go śledzić oraz pisać skargę o to że był na służbie uszkodzonym pojazdem. Jeśli zaś chodzi o skręt w lewo z pasa którym powinienem skręcać w prawo to było to tak, z samego początku miałem zamysł jechać w prawo do ls sprawdzić kuriera lecz po tym jak o wy gracz mnie uszkodził miałem zamiar pojechać na giełdę po czym naprawić moją lawetę. Jedyne wykroczenie jakie wykonałem to skręcenie w lewo  z pasa który nakazuje skręt w prawo.

Szczerze mówiąc to twoje zachowanie jest dziecinne oraz szczerze żałosne.

Chciałbym jeszcze dodać że na ss dokładnie widać moje ślady hamowania oraz to że oskarżony zniszczył mi zderzak.

Edytowane przez Nerdus-TV
Szybki edit

Bys się przedstawił chociaż, no ale mniejsza z tym. Proszę o dowód o wyprzedzanie poboczem, ponieważ ja jadąc prawym pasem za tobą z prędkością około 100km/h wyprzedzałem cię lewym pasem, który jest do wyprzedzania, a potem zjechałem na prawy pas według KRD. Jechałem około 140km/h podczas wyprzedzania i nie zachaczyłem cię, a potem dochamowałem do 120km/h. Jeśli tam jechałes 120 to jak miałeś wychamować do skrzyżowania, gdzie jest znak "Stop" na którym należy się zatrzymać do zera. Nie robie nikomu pod górkę, ponieważ nie raz jakis gracz mnie staranuje i nie pisze skargi ino go puszcze. Powinnieś najpierw jechać naprawić pojazd do najbliższego mechanika, a potem na giełde. Odnosząc się do mojego sledzenia to jechałem za tobą, ponieważ chciałem wyjaśnić sytuację, lecz ty zignorowałeś mnie.

Pozdrawiam Kuli.

https://imgur.com/a/gKW2hoE Screen udowadniający to że pojechałem do mechanika odrazu po sprawdzeniu giełdy. Screen zrobiony o godzinie 13:21. Chciałbym jeszcze dopowiedzieć że znak stop w tamtym miejscu informuje o tym, że nie mamy w tamtym miejscu pierwszeństwa, lecz nie mówi nam że mam się tam zatrzymać do 0km/h.

Edytowane przez Nerdus-TV

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin