Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z NatalkaWiertarka

Alaneczek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

vwPE3Le.png
Witam, z tej strony Redaktor Alaneczek, a dziś przychodzę do was z wywiadem, który przeprowadziłem z bardzo ciekawą personą.

tw2CT0um9V83DLcJm4ZoDUHPGX8xi0F52EmcmcVK305ScnWeKMVvK66-1g20gy_Wh7Op57T3KXuazkG310Jwy8gF9udTDhWgck_L1a5XBGbMOZl5een-B2X6u81efV5heroqWsaV

0rv2c1J.png

A: Alaneczek
N: NatalkaWiertarka

A: Witam, z tej strony Redaktor Alaneczek z Redakcji 4Life News. Czy chciałabyś odpowiedzieć mi na kilka pytań?

N: Hejka, z tej strony NatalkaWiertarka i z wielką przyjemnością odpowiem na Twoje pytania.

A: Świetnie, a teraz opowiedz nam coś o sobie.

N: Więc nie ciężko się domyślić, że na imię mam Natalia. Mam 16 lat, mieszkam na śląsku w Katowicach oraz po wakacjach będę uczęszczała do drugiej klasy technikum logistycznego. Na co dzień wydaje mi się, że jestem osobą szczerą, spokojną i z poczuciem humoru. W internecie jestem dosyć rozgadaną osobą i nie boję się poznawać nowych ludzi, natomiast w rzeczywistości bardzo boję się nawiązywać nowe znajomości.

A: Miło mi ciebie poznać. Może opowiesz, co lubisz robić w wolnym czasie?

N: Aktualnie przez sytuację panującą na świecie straciłam możliwość robienia tego, co lubię, ale z racji, iż zostają zniesione niektóre zakazy, od niedawna planuję znowu wybrać się na siłownię, ponieważ była to moja, można powiedzieć "zajawka" przed koronawirusem. Oczywiście lubię też śpiewać, jak i słuchać muzyki - potrafię siedzieć cały dzień z włączoną muzyką na głośnikach. No i jak każdy lubię spotykać się z przyjaciółmi, więc najbliższe pare tygodni mam już zaplanowane na różne spotkania ze znajomymi - tymi z prawdziwego życia, jak i z tymi, których poznałam właśnie na serwerze 4Life.

A: Skąd wziął się pomysł na twój pseudonim?

N: Szczerze? Sytuacja była dosyć śmieszna, ponieważ zakładając prywatnego instagrama, szukałam jakiegokolwiek słowa rymującego się z moim imieniem, więc pierwsze co wpadło mi do głowy, było słowo 'wiertarka' - tak właśnie powstał mój nick. Od tamtego czasu nicku tego używam praktycznie wszędzie, a nawet przełożyło się to na życie realne i niektórzy znajomi się do mnie zwracają w ten właśnie sposób.

A: Grasz w jakieś inne gry oprócz samego Multi Theft Auto?

N: Oprócz MTA czasami zdarza mi się pogrywać w Counter Strike'a, League of Legends, Minecraft'a oraz The Sims. Kiedyś grałam może 2 razy w VALORANT'a i Team Fortress'a 2.

A: Jak trafiłaś na 4Life?

N: Na serwerze 4Life zawitałam pierwszy raz jakoś w połowie stycznia tego roku. Przyczynił się do tego mój kuzyn, który grał tutaj pod nickiem @ToMasz. Wszystko zaczęło się od tego, gdy na rodzinnym obiedzie świątecznym zaproponował mi, że może ze mną znowu pograć w MTA. Takim sposobem trafiłam na serwer 4Life.

A: Jaki osiągnęłaś majątek na serwerze?

N: Mój majątek nie liczy zbyt wiele, z droższych pojazdów posiadam jedynie Jestera 2.0 prawie full tune, reszta to tzw. "szroty". Na serwerze nie zależy mi na posiadaniu jak największego majątku, tylko na czerpaniu przyjemności z samej gry na nim.

A: Co chciałabyś jeszcze osiągnąć na serwerze?

N: Na razie moim priorytetem jest rozwinięcie organizacji. O dalszych planach wolę nie mówić, aby nie zapeszyć, ale kto wie - może niedługo niektóre z nich będzie można zauważyć.

A: Jesteś w organizacji xxPDWxx, możesz nam coś o niej opowiedzieć?

N: Jasne, organizacja nasza nie ma zbyt długiego stażu, ponieważ istnieje ona od kwietnia tego roku, więc ciągle się rozwijamy i wraz z resztą jej zarządu próbujemy dążyć do tego, aby każdy członek znajdujący się w naszej organizacji mógł śmiało mówić o niej jak najlepiej.

A: Jaka atmosfera panuje w tejże organizacji?

N: Póki co atmosfera jest całkowicie rozluźniona i nie ma miejsca u nas na różnego rodzaju konflikty między osobami w organizacji. Jeśli takie już się pojawią, pomagamy je rozwiązać w sposób satysfakcjonujący dla obydwóch stron konfliktu.

A: Co oferuje organizacja xxPDWxx?

N: Tak jak wspomniałam wcześniej, póki co jesteśmy w okresie rozwijania naszej organizacji, ale na obecną chwilę posiadamy troszkę pojazdów (może nie z najwyższej półki, ale to chyba nie one są najważniejszą rzeczą) i wiele wspaniałych - bardzo różniących się od siebie charakterami, wyglądem oraz sposobem bycia - osób, z którymi można porozmawiać na każdy przyjemny, bądź też mniej przyjemny temat.

A: Zbliżamy się do końca naszej rozmowy, chciałabyś kogoś pozdrowić?

N: No oczywiście chciałabym pozdrowić wszystkich czytelników, Ciebie i całą redakcję, organizację xxPDWxx oraz wszystkich znajomych z serwera.

A: Dziękuję bardzo za rozmowę, również pozdrawiam i życzę miłego dnia!

N: Również dziękuję za rozmowę, jak i życzę miłego dnia. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będę miała przyjemność udzielić wywiadu. Pozdrawiam :)

vwPE3Le.png

pieczatkaalaneczek.png

Edytowane przez Alaneczek

o cholibka XD

EDIT żeby nie spamić: @deluXedobre pytanie, czekam na odpowiedź.

EDIT2: Powiem Ci, że zrobiłeś trochę błędów, a niektóre serio są głupie. Nie wiem, czy wy to czytanie przed publikacją, czy nie, ale powątpiewam w to. Nie będę Ci wszystkich wytykał, bo po prostu mi się nie chce z powodu ich dużej ilości. Przeczytaj to sobie na spokojnie i popraw je :)

Edytowane przez Versi*

Teraz, deluXe napisał:

Pan redaktor zapomniał dodać bardzo ważnego pytania, które na pewno zainteresowałoby czytelników dlatego pozwolę sobie zapytać Panią o intrygująca mnie kwestię.

Jest Pani jeszcze z Teddym?

Proszę pana to trochę prywatne ;]

Dla wszystkich ciekawych odpowiedzi na to pytanie: Nie, nie jestem już z Teddym. Jak jeszcze jakieś pytania to z chęcią odpowiem, wydaje mi się, że są osoby, które czegoś jeszcze chciałyby się dowiedzieć. Pozdrowionka :3

26 minut temu, deluXe napisał:

Jest Pani jeszcze z Teddym?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin