Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z NatalkaWiertarka

Alaneczek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

44 minuty temu, Versi* napisał:

EDIT2: Powiem Ci, że zrobiłeś trochę błędów, a niektóre serio są głupie. Nie wiem, czy wy to czytanie przed publikacją, czy nie, ale powątpiewam w to. Nie będę Ci wszystkich wytykał, bo po prostu mi się nie chce z powodu ich dużej ilości. Przeczytaj to sobie na spokojnie i popraw je :)

Nie wiem co się stało, ale moje wszystkie edycje zostały cofnięte, przepraszam za zwłokę, lecz nie zauważyłem tego, błędy poprawione i mam nadzieję, że ograniczyłem je do całkowitego zera.

46 minut temu, Mietek_Kasztan napisał:

Pytanie do Pani wiertarki, co sądzi Pani o normie PN-EN 60745-2-2:2007, a i czy wkręty dobiera Pani na grubość czy długość. Pozdrawiam

Ps. Tylko wiertarki udarowe

Wkręty jakie są takie biorę. 

39 minut temu, krapeq napisał:

A lubi pani oglądać anime z teddym?

Anime jako gatunek filmów jest całkiem okej, a co do tego czy lubię oglądać je właśnie z tą osobą, to raczej nie. Pozdrawiam :3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin