Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika .Mariuszek., FadedDaBest, oskarżony przez Bandit37.

.B.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Bandit37
Nick osoby oskarżonej: @.Mariuszek., @FadedDaBest
Powód napisania skargi: Odholowanie pojazdów z powodem "Pojazd źle zaparkowany", podczas gdy były zaparkowane prawidłowo. Proszę przedstawić SS'y na których widać, że pojazdy są źle zaparkowane. Mariuszek odholował 2 pojazdy, FadedDaBest 1. 
Dowody: https://imgur.com/a/PtEKlMC

Na początku przedstawię jak ta sytuacja wyglądała. Zauważyłem 3 pojazdy pod mostem , wjechałem pod most i chciałem się upewnić w jakim stanie są pojazdy więc napisałem do osoby z Zarządu Gównego , Sedzika. On się przeteleportował do mnie i napisał żeby pojazdy odholować z powodem ,,źle zaparkowany" . https://imgur.com/a/j26yxi6 . W takim stanie był pojazd https://imgur.com/a/bfuO4vV.

Edytowane przez .Mariuszek.

Przecież takie ustawienie pojazdów nie utrudnia w żaden sposób ruchu, poza tym stały przy murku posesji prywatnej, oprócz manany.
Takie holowanie pojazdów na siłę jest co najmniej idiotyczne, regulaminy serwera nie są na tyle sprecyzowane, żeby bazować tylko na nich.
Nie ma przepisu ruchu drogowego, który określa ustawienie tych pojazdów jako nieprawidłowo zaparkowane. Nie były one nawet ustawione w pobliżu jezdni ani strefie zamieszkania.
Jak już musiałeś je zabrać, to do przechowalni z powodu nieużywania od dłuższego czasu.

Edytowane przez Bandit37

Siedzaiałem na tym samym kanale co .Mariuszek., w pewnym momencie powiedział że znalazł spot z 3 samochodami które stoją 11dni no więc pojechałem po pereniala a .Mariuszek. brał wtedy drugi pojazd, były to dwa ostatnie pojazdy jakie tam były. Wszystkie samochody stały obok siebie pod mostem. .Mariuszek. pytając się Sedzika udowodnił że były źle zaparkowane.

Pracownicy odholowali pojazdy prawidłowo, sam pozwoliłem im je odholować. Samochody nie stały ani na posesji, ani na żadnej strefie, która zezwala na parkowanie. Od tego są parkingi lub posiadanie posesje a to, że stały za płotem obok posesji to nie znaczy, że stały na posesji. Posesje mają swoje granice i niedługo pojawi się dokładne ich wyznaczenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin