Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Melina w Dohetry obok pp

Asassyn2010PL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa nieruchomości: Melina.
ID nieruchomości: 378.
Cena za dobę: 180.00PLN.
Cena: Rozważne oferty od 50k. MP 5K KT 102K (oferty poniżej ustalonej kwoty będą odrzucane. Jeżeli oferty mnie nie zadowolą to zostawiam dla siebie).
SS’y: 
https://imgur.com/a/OdHy3Mo
Coś od siebie: Fajna melina w San Fierro obok mechanika i parkingu policyjnego znajdującego się w Dohetry z ładnym oświetleniem oraz miejscem na ok. 10-14 aut i wiele fajnych miejsc na jednośladowce i quady oraz miejsce na kilka seasparrowów/sparrowów na dwóch dachach posiadłości. Przyczepa jest opłacona na ten czas do 12.08.2020.

Sprzedaje posiadłość ponieważ nie doczekam się na salony, a nie będę czekał z rok na pojazdy, a aktualne jakie mam to 3 mananay cabrio i słabo prezentują się przy takiej melinie niż jakby ktoś udekorował wg swojego uznania.
Czekam na poważne oferty i tylko pod tym ogłoszeniem, nie biorę uwagi na oferty z prywatnych wiadomości oraz z serwera (jeżeli tego nie ogłosiłeś tutaj).

Edytowane przez Asassyn17
KT 100K i można pisać offy na pw i serwerze

23 minuty temu, zloty113 napisał:

To se czekaj

Jeżeli nie przebijasz to nie pisz zbędnych komentarzy które nic nie wpływają na cenę, a czasu mam nadmiar jakbyś chciał wiedzieć :). Nie oddam tej posiadłości za marne grosze cejowi który potem sprzeda za 2x tyle bo wiem że ta posiadłość nie jest zwyczajna bo jest jedyną w tej lokalizacji i wymapowaną.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin