Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Karafik oskarżony przez fs_SEBIX

RomeX*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Karafik
    Data i godzina zdarzenia: 11.55 14.07.2020
    Pełen opis sytuacji: Jechałem za pościgiem na DM, uciekał mój kolega @R0ckstarek dopiero na zakręcie ( a jechaliśmy z SF ) dostałem ostrzeżenie żebym odłączył się od pościgu. Ani razu nie wjechałem w radiolke a zostały mi przebite opony.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: na tym zakręcie dostałem ostrzeżenie żebym odłączył się od pościgu ( https://imgur.com/a/ZwSSeRN )

Nagranie jak @Karafik przebija mi opony -

Witam, Sergeant I Karafik.

Zapoznaj się z informacjami dot. pisania skarg na funkcjonariuszy Police Departament.

Będąc na taktyku usłyszałem, że odwalasz, utrudniasz pościg, blokujesz radiowóz oraz utrudniłeś drogę mojemu koledze, przez co wjechał w słup. Najpierw odwalasz, potem skargi.. jak zawsze.

Dla osoby sprawdzającej skargę prosiłbym, aby umożliwił wypowiadanie się dla @Quiet oraz @DeWKOng98 z racji, że to właśni oni skarżyli się na zachowanie osoby oskarżającej.

W niedługim czasie kolega wyślę mi nagranie odnośnie twojego utrudniania, które również wyśle do osoby rozpatrującej skargę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin