Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Karafik - oskarżony przez Kuli

Kuli
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Karafik
    Data i godzina zdarzenia: 17:20 około dnia 14 lipca 2020 roku.
    Pełen opis sytuacji: Wszedłem na serwer by opłacic domek i chciałem iśc na dm, wiec napisałem raporta od tpev na dma, ale dostałem warna, że jest akcja SWAT na dm. Następnie zrobiłem rc i poszłem na dm zobaczyć co się dzieje. Szłem od strony stacji na dach po drugiej stronie pizzy i poprostu se tam wbiłem i se patrzyłem co sapd robi celując po dmie akaczem, lecz nie strzeliłem ani razu. Zachwilke patrze idzie jakiś sapd to ja przełączyłęm bron nie ręke i dostałem z teazera i mnie wzieli poza dm. Ja sie zapytałem za co to dostałem odpowiedz, ze za ostrzał. Wsadził mnie pan @Karafik do radiolki do @VenomeQ i pojechaliśmy. Dodam coś od siebie: Prosze o dowody na ostrzał.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/noYs0no

Ja, Kuli zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam, Sergeant I Karafik.

"Podczas tworzenia skargi należy pamiętać o wypełnieniu wszystkich możliwych rubryk, przedstawieniu rzeczowych dowodów, oraz podaniu tylko i wyłącznie całej prawdy.."

Już na wstępie skarga powinna być odrzucona, jednak fart nie chciał, że nagranie nie uchwyciło Twojego ostrzału. 

Na kanale było powiedziane "Gracz w czarnym skinie, na przeciwko motelu ostrzeliwuje", sam również widziałem jak kucałeś z ak47 i oddawałeś strzały w moim kierunku.

Nie wiem jaką osobą trzeba być, żeby stać i prosto w oczy strzelać, a potem jak zostanie się ukaranym to pisać skargę.. jak zawsze.

Brak dowódów na to, że nie strzelałeś, ja również nie mam żadnych nagrań, a tylko potwierdzenie reszty osób które usłyszały komunikat na twój temat.

Zaczekam na werdykt zarządu, twoje - jak i moje wypowiedzi już nic tu nie wniosą, więc raczej jest to moja ostatnia wypowiedź.

Pozdrawiam.

8 godzin temu, Karafik napisał:

Brak dowódów na to, że nie strzelałeś, ja również nie mam żadnych nagrań, a tylko potwierdzenie reszty osób które usłyszały komunikat na twój temat.

Szkoda, że byłem max 2 minuty na DM i mam logi, na to. Pare osób chodziło po DM z czarnym skinem.

Nie wiem jaką osobą trzeba być, żeby stać i prosto w oczy strzelać, a potem jak zostanie się ukaranym to pisać skargę.. jak zawsze.

Co ty gościu gadasz? Nie oddałem ani 1 strzału na DMie.

Tak jak mówiłem, więcej się tu już nie wypowiem, pozwolę sobie jednak zacytować dwie rzeczy.

"Jegomość bądź dama składający/a skargę nie wysyła zapytania do kolegi, jest to dość oficjalna forma kontaktu z nami, takich też tematów oczekujemy."

"Osoba ta winna jest zachować wszelkie przyjęte normy odnośnie netykiety, znaków interpunkcyjnych."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin