Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Praca redaktora

stefan009
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

vwPE3Le.png

Cześć, z tej strony Redaktor stefan009. Dzisiaj przedstawię wam mój pierwszy artykuł o mojej pracy, czyli pracy Redaktora 4Life News, ukażę wam wszystko z mojej perspektywy podczas zwykłego dnia, zapraszam!

0rv2c1J.png

Lipcowy poniedziałek, poranek.

Niestety, trzeba wstać z łóżka pomimo pięknej pogody za oknem, najważniejszym posiłkiem dnia jest śniadanie więc, od tego zaczynam po przebudzeniu, po posiłku przeważnie wbijam się w luźne ciuchy, w końcu finalnie przebieram się w bazie redakcji, po ogarnięciu wszystkiego wychodzę z domu, wsiadam do samochodu i ruszam w drogę, zajmuje mi ona około dziesięciu minut.

TKFGKqA.jpg

4wm5Hi0.png

0rv2c1J.png

Po przyjeździe na bazę redakcji 4 Life News, która znajduje się w San Fierro, dzielnica Missionary Hill, parkuję samochód, następnie udaje się do środka biura redakcji, gdzie przebieram się w swoje ubranie służbowe, zabieram kluczyki do pojazdu w tym przypadku Newsvan i ogarniam dokumenty, dzisiaj pojedziemy przeprowadzić wywiad z członkiem administracji serwera.

uWy2VkJ.jpg

i6hoUEt.jpg

0rv2c1J.png

Podróż upłynęła mi szybko, w międzyczasie dopijałem szybko zaparzoną kawę, jak wcześniej wspominałem, dzisiaj miałem przyjemne zadanie, przeprowadzić wywiad z członkiem Administracji serwera 4Life, po przyjechaniu na zaplanowane miejsce wyciągnąłem potrzebny sprzęt z Newsvana i zabrałem się do pracy, nie będę wam relacjonował, jak przebiega wywiad, pełno ich w naszym dziale na forum, ten nie wyróżniał się niczym szczególnym.

4PQhbQ9.png

0rv2c1J.png

Powoli zbliżamy się do końca naszego dnia, niestety podczas powrotu na bazę redakcji zapaliła się kontrolka rezerwy paliwa, oczywiście od razu udałem się w kierunku stacji benzynowej, gdzie zatankowałem pod sam korek, finalnie przyjechałem na bazę redakcji 4 Life News, gdzie zaparkowałem samochód, przekazałem materiały z wywiadu oraz przebrałem się w swoje ubrania i ruszyłem w stronę w swojego samochodu, następnie pojechałem coś zjeść i wreszcie do upragnionego domu.

pFP7IEr.jpg

9Tb5hYo.png

0rv2c1J.png

Więc tak, dojechałem szczęśliwie do domu po pracy. Dzisiaj był bardzo ciekawy dzień i cieszę się, że mogliście go spędzić ze mną, oczywiście nie zapomniałem o zdjęciu na pożegnanie i dziękuję, że spędziliście ten czas ze mną i poświęciliście swój czas, aby poczytać coś ciekawego o mojej oraz innych redaktorów pracy, do zobaczenia!

dBfW6UT.png

0rv2c1J.png

Dziękuję za przeczytanie mojego pierwszego artykułu, mam nadzieję, że przynajmniej w małym stopniu was zaciekawiłem.

Serdeczne podziękowania składam Supportowi @veeniX oraz Moderatorowi @Emiljusz za pomoc w wykonaniu zdjęć.

vwPE3Le.png

pieczatka_stefamn.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin