Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Infernus 2.2 FT oraz Turismo 2.2 FT

KropsoN.pakujwalize
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstępie od razu zaznaczam iż nie zależy mi na sprzedaży, licytacja jest bardziej poglądowo by ocenić wartość owych pojazdów na dzień dzisiejszy.
Mogę JEDYNIE rozważyć opcję wymiany na jakiegoś Ranchera Longa ew. kolekcje paru aut Cheetah, Sultan, Elegy gdy coś mnie zaciekawi.

Model: Infernus
ID: 55732
Pojemność silnika:  2.2
Przebieg pojazdu:  22k
Dodatki: atrapa nitro (1008), stereo, felgi (1080), moduł UP1, moduł UP3, tablica rejestracyjna (DC 55732), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, bak 90l, lpg 75, szyby 60%, 2 klucze, NITRO
Cena:  Oferty: 3.5kk+
Coś od siebie: Najbardziej pożądany pojazd na serwerze, kolor lamp oraz licznika to Lazurowy. Osiąga 274km/h bez włączonego modułu nitro, z włączonym ~325km/h. Polecam gorąco, miłej licytacji.
SS'y: SS niżej.

Model:  Turismo
ID: 45584
Pojemność silnika:  2.2
Przebieg pojazdu:  19k
Dodatki: atrapa nitro (1010), stereo, felgi (1073), moduł UP1, moduł UP3, tablica rejestracyjna (v8 karoy), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB
Cena:  Oferty: 3kk+
Coś od siebie: Drugi najbardziej pożądany pojazd na serwerze, kolor lamp oraz licznika to Lagunowy. Osiąga 237km/h bez włączonego modułu nitro, z włączonym ~280km/h. Polecam gorąco, miłej licytacji.
SS’y: SS niżej.

Vyq5Qfz.png

45 minut temu, Rain191 napisał:

Sabre 2.4 Lampy chyba rubiny i 2.3kk

Jak oferujesz to napisz za który pojazd, bo nie wiem czy jest to oferta za Turismo czy Infernusa. 

2 minuty temu, HrazY napisał:

Infernus 4kk

Start jak start, dalej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin