Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Moszu - oskarżony przez Popi

Popi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Moszu
    Data i godzina zdarzenia: 22 lipca 2020, godz. 00:20
    Pełen opis sytuacji: Po raz kolejny już mam zastrzeżenia co do pełnionej służby SAPD gracza @Moszu. Na samym początku filmikuja oraz @Nikki02 staliśmy na środku drogi, bo mieliśmy sobie coś do wyjaśnienia na szybko. Kiedy zobaczyłem nadjeżdżający zza niej radiowóz SAPD myślałem, że pełniący wówczas służbę funkcjonariusz @Moszu będzie skłonny dać nam upomnienie. Tak się jednak nie stało. Nikki02 odjechała, a mi zostało tylko zjechanie na pobocze i wyjaśnienie z Policjantem dlaczego tak staliśmy. Czekałem na jakikolwiek rp ze strony funkcjonariusza Moszu, jednak ku mojemu zdziwieniu po prostu pojechał dalej nie robiąc nic co do niego należy.

Druga sytuacja, zaraz po tej z Nikki02, ukazuje nieostrożność gracza thewisnia_official, który przy skręcie w lewo uderzył w nadjeżdżający radiowóz kierowany przez funkcjonariusza SAPD na służbie @Moszu. Pomijając już jazdę z ogromną prędkością gracza @Astreek. Byłem bardzo ciekawy jak w tej sytuacji postąpi funkcjonariusz @Moszu. Jak widać pod koniec filmiku, gracz thewisnia_official nie otrzymał nawet upomnienia, zero zwrócenia uwagi po prostu jakby nic się nie stało na przeprosiny gracza w czerwonej Mananie funkcjonariusz SAPD odpowiedział: "mam nadzieje". 

Jeżeli jest to serwer RP / RPG to szczególnie gracze we frakcjach powinni stosować RP. Jednak jak widzimy nie każdy do frakcji się nadaje i tym graczem jest @Moszu.

Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Ja, Popi zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin