Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Eleganta 2.2 z NITREM!

Argen
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Elegant

ID: 41230

Pojemność silnika: 2200cm3

Przebieg pojazdu: 7540km (może wzrosnąć)

Dodatki: Pojazd posiada podwójną atrapę nitra, stereo, felgi (ID 1097), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablicę rejestracyjną (P3 DEMON), niestandardowe lampy i licznik o kolorze lazurowym, ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, dodatkowy klucz, szyby 20%, LPG 75L, bak 35L oraz moduł turbo szerzej znany jako nitro.

Cena: Pojazd wystawiony zostaje w celu sprawdzenia ofert, ale:

CW: 700.000PLN

MP: 10.000PLN

KT: Brak.

Coś od siebie: Piękny wóz, jak na swoją wagę i ociężałość potrafi rozwinąć prędkość do 215km/h, a przy odpalonym nitrze nawet do 254km/h! Z tego co wiem, aktualnie na serwerze są takie trzy aktywne Eleganty 2.2 z nitrem. Do fulltune brakuje jedynie paru kluczy oraz poszerzonego baku. Jeśli oferty mi się nie spodobają, Elegant zostanie ze mną na zawsze (lub do momentu zerowania, różnie to bywa XD), zapraszam do składania ofert! Dodam jeszcze, że oferty wymian również przyjmuję za pojazd o podobnej wartości lub droższy z dopłatą z mojej strony!

SS'y:

Spoiler

mta-screen_2020-07-28_19-10-06_Easy-Resize_com.thumb.jpg.60416c787cd609735327b76009a4f9ec.jpg

Edytowane przez Argen

11 godzin temu, Kragenss napisał:

To podaj po prostu minimalną kwotę, po co ta zabawa?

Nie mam określonej ceny jaką chcę dostać za niego. Mogę tylko dodać, że jeden z Elegantów 2.2 FT bez nitra i z paroma brakami poszedł za około 630.000PLN. Pojazd jest wystawiony poglądowo, żeby zobaczyć jakie oferty dostanę za niego, nie mam parcia na sprzedaż. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin