Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika _-JAGUAR-_, oskarżony przez HannahMontana

Xayah
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: HannahMontana
Nick osoby oskarżonej: _-JAGUAR-_
Powód napisania skargi: Pracownik odholował pojazd, w którym ktoś był. Gracz został w pojeździe aby nikt go nie zabrał, ja z kolegą byliśmy obok. Od kiedy pracownik może odholować pojazd z osobą w środku,
która była w nim cały czas? Dodam że pojazd jest własnością organizacji do której gracz siedzący w nim należy.
Dowody: https://imgur.com/a/NPcC6jh

Edytowane przez HannahMontana

Witam z tej strony Budowlany @_-JAGUAR-_ z San Andreas Road Assistance!

Więc następująco, przyjechałem sprawdzić giełdę LV od 250 tysięcy czy są źle zaparkowane pojazdy, jak najbardziej natrafiłem na twój pojazd kiedy stał nieprawidłowo zaparkowany.
a jedynie w środku był pasażer który był AFK (PASAŻER NIE BYŁ WŁAŚCICIELEM a to że jest w organizacji to nie znaczy że jest jego właścicielem, byl AFK nie reagował nawet na akcję kiedy zakładałem blokadę i podjechała laweta a gracz który by siedział i był w grze aktywny już by to dawno temu zrobił - https://imgur.com/a/qgDhETk, w oddali widać ciebie który/która biega po giełdzie, oczywiście odgrywałem RP ) Kiedy założyłem blokadę i robiłem jeszcze parę screenów aby upewnić się że w 100% je posiadam, wtedy przyszłeś/przyszłaś ty wraz ze swoją grupką przyjaciół z organizacji, cała grupa wsiadła do samochodu oraz robiliście wszystko co możliwe aby przeszkodzić mi w holowaniu pojazdu, dodatkowo twój kolega chciał mi wmówić że go wyzwałem kiedy napisałem jedno XD gdzie jest to tylko rodzajem emotki a tego nie zrobiłem.

Dodatkowo na mumble ( komunikatorze głosowym ) spytałem się bardziej doświadczonego pracownika z wyższą rangą niż ja, powiedział że jak najbardziej kiedy właściciela niema w pobliżu a pasażer siedzi AFK to mogę go holować. Posiadam nagranie które dorzucam  tutaj kiedy uniemożliwialiście mi wyjazd z giełdy oraz kiedy skakaliście mi po lawecie. (za chwilkę je wyślę tylko zamażę czat frakcyjny)

● Pracownik nie ma obowiązku oddania pojazdu, w momencie, gdy kierowca po pewnym czasie do niego wróci. Obowiązkiem pracownika w takiej sytuacji jest posiadanie screena z brakiem KIEROWCY w pojeździe oraz w pobliżu niego, a następnie odholowanie pojazdu.

Kierowcy nie było w pobliżu, tylko i wyłącznie pasażer co widać na tym screenie - https://imgur.com/a/qgDhETk

EDIT - do następnych wiadomosci

Tak pozatym, co ty porównujesz pomoc drogową z Real Life do Road Assistance w grze XD. 

Wrzuciłeś nagranie od momentu kiedy wsiedliście do pojazdu (kiedy blokada była założona) i zaczęliście boksować kołami także kolejne utrudnianie.

Pozdrawiam.

Edytowane przez _-JAGUAR-_

2 minuty temu, _-JAGUAR-_ napisał:

cała grupa wsiadła do samochodu oraz robiliście wszystko co możliwe aby przeszkodzić mi w holowaniu pojazdu,

Chyba coś Ci się pomyliło,  jaka grupa? nas było 2 osoby. Pokaż w którym momencie Ci tak bardzo przeszkadzałem? 

"Grupa społeczna – w psychologii społecznej i socjologii zaliczany do zbiorowości społecznej zbiór co najmniej trzech osób"

Pasażer nie musiał reagować, nie kazałem mu, Ty też do niego się nie odezwałeś sprawdzając czy jest afk. Po prostu odholowałeś pojazd z nim.

5 minut temu, _-JAGUAR-_ napisał:

(PASAŻER NIE BYŁ WŁAŚCICIELEM a to że jest w organizacji to nie znaczy że jest jego właścicielem

Od kiedy musi być właścicielem? Wystarczy jak będzie kierowcą. 

Nie piszemy tu o moim koledze, tylko o Tobie. 

1 minutę temu, HannahMontana napisał:

Chyba coś Ci się pomyliło,  jaka grupa? nas było 2 osoby. Pokaż w którym momencie Ci tak bardzo przeszkadzałem?

nie patrzyłem dokładnie ile was było, ponieważ byłem zajęty odgrywaniem akcji RP, a napisałem grupka ponieważ myślałem że jest was więcej niż trzy a doszedł jeszcze jeden randomowy gracz, chociaż grupa zaczyna się od trzech także to już według twojego uznania.

2 minuty temu, HannahMontana napisał:

Od kiedy musi być właścicielem? Wystarczy jak będzie kierowcą. 

Pasażer nie był ostatnim kierowcą ani właścicielem.

2 minuty temu, HannahMontana napisał:

Nie piszemy tu o moim koledze, tylko o Tobie. 

on też w tym uczestniczył więc mogę o nim tutaj wspomnieć. 

8 minut temu, HannahMontana napisał:

Pokaż w którym momencie Ci tak bardzo przeszkadzałem? 

Ty mi akurat nie przeszkadzałeś ale twój kolega jak najbardziej proszę bardzo - https://imgur.com/a/gALqtgH
On też należał do waszego zgromadzenia, dokładne nagranie mogę udostępnić zarządowi.

Na następne pytania/odpowiedzi/kłótnie nie odpowiadam, czekam kogoś z zarządu.

Sam Maselko tak dba o rp że potrafiliście odholować pojazd z włączonym kierunkiem na parkingu, i pytał mnie czy w w prawdziwym życiu zostawiam auto na parkingu z kierunkiem. Teraz ja zapytam czy pomoc drogowa odholowuje pojazdy z osobami w środku? A raczej wywala ich z pojazdu i go zabiera?

Byliśmy 10m od pojazdu, w pojeździe była osoba, do której nie zwróciłeś się w żaden sposób, tylko od razu przeszedłeś do akcji rp.

Jeszcze raz przypomnę, to nie jest skarga na mojego kolegę, bo Ci przeszkadzał w rp, tylko na Ciebie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin