Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Filip_* skarga na Karafik.

flvgx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Karafik
    Data i godzina zdarzenia: 02.08.2020 22:00 około
    Pełen opis sytuacji: Więc miałem pościg na DM i SAPD było, więc stał u mnie na dachu @mustwin i zabijał SAPD, który były wtedy na DM. Nagle kolega mi napisał, że Buffalo nie ma blokady więc biegłem po auto i nagle tp mnie do więzienia. Po pierwsze - nie relognąłem, było to w powodzie :) Na dodatek Pan Karafik nie chciał nic wyjaśnić, tylko zachował się jak nie wiem kto: ✘ Ten gracz nie przyjmuje wiadomości od Ciebie.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Dowód na to, że nie relognąłem :)

HOyEjvT.png

JAK WIIDAC JESTEM W GRZE 3 GODZINY PONAD, WIEC JAKI RELOG PANIE KARAFIK?
    Ja, Filip_* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Filip_*

Witam, Sergeant II Karafik.

Przepraszam Cię bardzo, powód miał być inny, mianowicie: Odmowa przyjęcia mandatu, samobójstwo oraz wpisy. Samobójstwo waży tyle samo co relog, więc tak naprawdę nie ma żadnej różnicy. (30minut)

Raczej jest to moja ostateczna wypowiedź, mam nadzieję, że wszystko wyjaśniłem.

EDIT: Aktualny powód: Odmowa przyjęcia mandatu, relog, samobójstwo.

Edytowane przez Karafik

Teraz, Karafik napisał:

Jeśli się zabiłeś to jak mogłeś go przyjąć?

Zamiast wsadzać mnie przez PID mogliście mnie do siebie tepnąć? Poza tym na DM byłem cały czas, mustwin się zabijał granatami KOŁO MNIE więc mnie te granaty też zabiły

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin