Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Sarius - oskarżony przez aleluja

speedv2
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:Sarius
    Data i godzina zdarzenia:12.30
    Pełen opis sytuacji:Dzień dobry dzisiaj zrobiłem pościg,zabiłem paru sapdów na dm następnie wziąłem swój pojazd oraz wyjechałem na chwile z dm później znowu chciałem wrócić więc włożyłem swojego flasha do kanału i zza krzaka wyskoczył AdiZ który mnie skuł dostałem mandat oraz więzienie po odsiedzeniu 120 minut przyjechałem wziąć swój pojazd no i pan Sarius zostawił blokadę pisałem na pm do Sariusa bo był na służbie ten nie raczył mi nawet odpisać musiałem czekać około 20 minut żeby moja blokada została zdjęta ale oczywiście nie przez pana policjanta Sariusa tylko musiała przyjechać sara oraz moderator który powiedział kto nałożył blokadę  oraz powiedział że można ją zdjąć ,oczekuję rekompensaty za stracony czas bo pan Sarius miał na to nie całe 3 godziny .
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:https://imgur.com/a/CjzRWJb

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin