Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Qubi12 oraz Nudzio. - oskarżony przez baziu

baziu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Qubi21 @Nudzio.
    Data i godzina zdarzenia: 5 sierpnia 2020.
    Pełen opis sytuacji: 5 sierpnia @Maly_Karakan robił pościg ja siedziałem w aucie jako pasażer, nie udało mu się uciec, więc go złapali i mnie też. On dostał pake na 150minut ja za wpis 15 minut. Dzisiejszego dnia złapał mnie funkcjonariusz  @Karafik do kontroli i zobaczył w systemie, że mam wpis, który już odsiedziałem 5 sierpnia.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/gallery/pKaN3MK Nie posiadam logów, lecz dowód jak @Maly_Karakan robił pościg i ja byłem jako pasażer i potem on dostał 150 minut a ja za wpis 15 minut. Wszystko administracja może sprawdzić, jeśli moje dowody będą niewystarczające. 

Ja, baziu zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin