Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Grafika by 1badej2 DESIGN

1badej2
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

SIpdzCb.png

Witam, z tej strony Patryk i pragnę zaprosić Was na mój nowo powstały FanPage oraz do składania zamówień na grafikę. Co prawda w grafice nie jestem jakimś tam weteranem z wieloletnim stażem lecz stale się uczę, stosunkowo niedawno zacząłem przygodę z PS6 a jeszcze rzadziej cokolwiek tam robiłem - ponieważ nie było żadnych zleceń, a mało co się bawiłem w projektach no i po prostu nie było żadnych prac do wykonania aby poszerzyć swoje umiejętności. Teraz jednak sporo nad tym siedzę poznaje możliwości PS i staram się robić coraz to lepsze prace. Także zapraszam tym czasem parę prac:

Panel przedmiotów pod serwer DayZ/Survival

nIdaRtz.png

Panel logowania pod serwer DayZ/Survival - wykorzystany na serwerze GTA SA (MTA)

PkFYTMH.png

Baner zrobiony dla serwera GTA SA (SA:MP)

cfw88Go.png

Baner zrobiony dla serwera GTA SA (SA:MP)

D1YdnWq.png

Panel logowania/rejestracji na serwer DayZ/Survival

uChD4vt.jpg

XO3K7Lz.png

Wersja finalna

XeYIcOk.jpg

Logowanie w stylu RPG:

qU60vrV.png

EFCDB3L.png

Więcej prac znajdziesz na moim FanPage także serdecznie zapraszam do polubienia go: https://www.facebook.com/badejdesign/

Dziękuję za miłe słowa!

Moge tutaj złożyc Zamówienie. :) ?

Tak średnio bo na FP pisze do mnie więcej osób niż mam like :o A tak to pewnie zapomnę i będziesz się martwił że nie odpisuje albo coś najlepiej na FP tam mam wszystko uporządkowane w jednym miejscu, a przede wszystkim wiem co i jak mam zrobić dodatkowo szybki kontakt.

A robisz sygny czy coś za kase na 4 life?

Nie mam czasu na grę, także niestety nie.

Popraw temat, ale to już!

Ehh serio trzeba taki wzór zastosować, nazwa tematu jest po to aby zainteresować potencjalne osoby tym co mogą zobaczyć po wejściu w niego. Dając tylko Grafika by 1badej2 mało kto będzie wiedział co tak naprawdę ioferuję. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin