Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Lokhok - oskarżony przez Filip_*

flvgx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Lokhok
    Data i godzina zdarzenia: 17 coś, 18.08.2020
    Pełen opis sytuacji: Więc nasikałem sobie na radiowóz, gdy Lokhok do mnie wyszedł użyłem /tpev na DM, potem do niego znów podchodziłem, raz mnie gonił w okół stacji benzynowej blisko DM, uciekłem wtedy bez użycia /tpev. Lokhok nie poprosił mnie o żadne dokumenty, nie zrobił mi zdjęcia, nic. Po prostu mnie wsadził przez PID do więzienia z powodem: Uciekczka pieszo przed sapd, użycie /tpev + wpis. Jeśli chodzi o użycie /tpev zgadzam się - użyłem. (Może być trochę zły, nie pamiętam dokładnego powodu). Ale z tym, że doliczył mi wpis nie sprawdzając MDT to już trochę dziwne.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: ✔ Pozostały czas: 115 minut/y.

Odnośnie sytuacje, że owy policjant nie sprawdził MDT można sprawdzić logi. Ja wstawiam dowód, że siedzę w więzieniu.

Ja, Filip_* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Witaj, Police Officer I Lokhok.

Oczywiście, nie odegrałem sprawdzenia ciebie w MDT ponieważ nie miałem twoich dokumentów, co zaś spowodowane było tym, że nie miałem takiej możliwości gdyż użyłeś tpeva, co wiązało się z tym, że zostałeś wsadzony przez PID. Jednakże przy każdym wsadzeniu kogoś do więzienia mamy obowiązek sprawdzenia wpisów i ukarania gracza za nie, co właśnie zrobiłem. Tym bardziej nie wiem jaki ma sens odgrywanie z tobą RP, branie dokumentów itp, skoro ty sam go nie odgrywasz, chyba że używanie tpev podczas pościgu to jest dla ciebie RP.

Już pominę fakt, że wcale nie użyłeś tpeva jak twierdzisz raz, tylko tych sytuacji było kika.

Tyle ode mnie, czekam na zarząd.

5 minut temu, Lokhok napisał:

zostałeś wsadzony przez PID.

Zgadza sie. 

6 minut temu, Lokhok napisał:

Jednakże przy każdym wsadzeniu kogoś do więzienia mamy obowiązek sprawdzenia wpisów i ukarania gracza za nie, co właśnie zrobiłem.

Sprawdziles mdt nie posiadajac moich dokumentów. Skoro nie masz dokumentów, mogles po prostu wsadzic mnie tylko za to, co robilem, czyli stałem ci na radiolce i wpisywalem animacje, a nie doliczyłeś mi za wpis. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin