Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pora i na mnie.

L4MP3K.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć...

Jak widać po tytule odchodzę z serwera, powodów jest kilka, lecz głównie przez to, że po prostu się wypaliłem. 
Od utraty rangi moje chęci do gry były co raz mniejsze, a jedyne co robiłem na serwerze to przychodziłem pojeździć autem lub zobaczyć jak się prezentują nowo wgrane modele i sprawdzić co o nich myślicie. To właśnie wy gracze przez ostatni czas trzymaliście mnie tutaj. Pod koniec lipca skończyłem 18 lat i powoli wdrażałem się w dorosłe życie, od tamtej pory nie byłem widoczny na serwerze.

Przez ostatnie pół roku osiągnąłem więcej niż przez pozostałe ~ 5 lat.

Od ARCON otrzymałem szansę już w pierwszej od mojego powrotu rekrutacji na support’a. Przygoda z rangą skończyła się dość szybko ale był to wspaniały czas i poznałem wtedy kilka ciekawych osób.

Wspaniały pojazd - Cheetah id 20, czyli mój cały majątek, dla ciekawskich ~ 5kk ale dla mnie jest wart znacznie więcej i raczej zostanie ze mną do końca :).

i co najważniejsze poznałem dużo fajnych osób.

Czas aby trochę osób wymienić:

@Avenged - To ja cię namówiłem do gry tutaj, fajnie było z tobą spędzić tutaj czas. Od początku chciałem abyś znalazł się na randze support’a no i jak widać się udało. Do tej pory nie wiem dlaczego z dnia na dzień zacząłeś się tak źle zachowywać w stosunku do mnie. Może kiedyś jeszcze będzie okazja pogadać i sobie to wyjaśnić, kontakt masz możesz pisać.

@Ecstasy - Oj taxi złotówa co ja mam ci powiedzieć. Daleko od siebie nie mieszkamy, mam nadzieje, że może kiedyś się ugadamy na jakieś piwko czy coś. Zawsze dawałeś mi chęci do gry i wspierałeś graficzkami. Jeśli ktoś szuka grafika to zapraszam do tego Pana.

@Vixu - Oj strażak, nie zawsze się dogadywaliśmy ale współpraca się jakoś układała, mam nadzieje, że mogę pisać jeśli kiedyś będzie jakaś robota bo gdzie ja znajdę kogoś kto jest w tym tak dobry?

@XQward - Dziekuwa za możliwość wykazania się, ostatnim czasem razem zrobiliśmy sporo rzeczy które mogły umilić rozgrywkę graczom. Jeśli będzie problem z modelami to pisz śmiało zawsze znajdę czas, liczyłem na tą sprytną rangę modelera serwerowego ale potoczyło się inaczej. Kontakt mamy więc śmiało :D 

@LuKi16 - Oj Kubuś :D fajnie że była się okazja poznać, mega pozytywna osoba, szkoda, że tak późno się poznaliśmy. Kontakt mamy i może się uda zgadać kiedyś na tego cs’a. Mam nadzieje, że wrócisz na tego SA bo wiem jak ci zależało na tej randze.

@Bilu. - Dzięki za szanse w organizacji, fajnie, że tak ciepło zostałem tam przyjęty mimo, że wcześniej się w ogóle nie znaliśmy. Również przy okazji chciałbym pozdrowić resztę sprytnych osóbek z Olimpu, dzięki za wspólne śmieszki na mumble :)

@KropsoN - Gościu, we niech ci dają tego admina bo ty dobrą robótek robisz. Dziekuwa za rozmowy, jak trzeba wymienić auto to zawsze byłeś.

@smlytkk* - oj somsiad, gdzie jest BBG? 
pozdrów wszystkich z ekipki starej :)

@Ciastkowy* - te handlarz, wiele razy chciałeś mnie w balona zrobić ale się nie dałem, powodzenia w życiu priv :D

@Domatix* - Nevermind for ever :D znamy się długo, pozytywna mordeczka, Doszmatix

@Asn. - Powiedz mi po co ty to bugowałeś :D, za******e chwil, powodzonka życzę

@lewypalijana - Oj lewy nikt mnie tak nie rozbawiał jak ty a historia w burdelu? Mistrzostwo.

@Hoskin - Sorki, ze tak na końcu ty sprytna osóbko ale co ja mam o tobie powiedzieć, kontakt na codzień, kocham jak się wkurzasz :D

@Hinox, @Arbuz* - sprytne mordeczki jesteście i odwalacze.

@TiVo., @stasiu;) - większych odwalaczy ciężko znaleźć.

Przepraszam jeśli o kimś nie wspomniałem ale późna godzina i no :)

Myślę, że to nie koniec mojej przygody tutaj, może wrócę w październiku, zobaczymy jak się wszystko potoczy i czy chęci do gry wrócą, chciałbym skończyć te eclipse.

Mam nadzieje, że to co stworzyłem tutaj chociaż w jakimś małym procencie urozmaiciło wam rozgrywkę bo bardzo się stwarzałem żebyście coś nowego otrzymali, jeśli nie skrypty to chociaż modele :D

Kłaniam się aż po same kule... ciąg dalszy nastąpi :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin