Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Maciek. - oskarżony przez Kuli

Kuli
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Maciek.
    Data i godzina zdarzenia: 20.08.2020 około 15:05.
    Pełen opis sytuacji: Jechałem sobie longiem i Pan @Maciek. jechał pod prąd bulletem bez sygnałow oraz łamał zasady KRD, gdy przekraczał prędkość. Tak samo jechał i wyprzedzał lawete po czym w półowie wyprzedzania skręcił w lewo na mechanika bedąc w połowie wyprzedzania. Potem się wypierał, że miał sygnaly i że dostał P1. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/0dLjvEx

Ja, Kuli zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Dobra to o tą sytuacje chodzi jeśli chodzi o pierwszy screen to widocznie przy 120 wyrzuciło mnie z pasa ewentualnie z innego powodu zjechałem na przeciwny pas tutaj nie obronie się bo sam nie pamiętam. A drugi screen wyprzedzałem lawete SARA ale stwierdziłem że skoro mogę skręcić już na plac to skręciłem na plac. I podkreślam jechałem 120km/h

Edytowane przez Maciek.

Moim zdaniem przy 120km/h nie wyrzuciło by cię z pasa. Po tym jak zawróciłem nie było cię już widać więc musiałeś jechać więcej niż 120km/h. Ja jadący prawie 200 tam ledwo co cię dogoniłem, ponieważ musiałeś zahamować bo jechała laweta. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin