Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Merita 2.2 FT bez nitra!

Argen
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Merit.

ID: 46707

Pojemność silnika: 2.2

Przebieg pojazdu: 9866km.

Dodatki: Atrapa nitro (1010), stereo, felgi (1097), wydech (1020), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablica rejestracyjna (N2 TWERK), niestandardowe lampy (czerwone), kolor felg (czarny), podświetlenie licznika (czerwony), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, przyciemniane szyby 20%, bak 90 litrów, LPG 75 litrów, dodatkowy klucz. Do definicji FT brakuje mu jedynie modułu turbo.

Cena: Pojazd został wystawiony na giełdzie za 550.000PLN do negocjacji, aczkolwiek w tym temacie oczekuję składania ofert powyżej 450.000PLN, nie interesują mnie wymiany za inne pojazdy - jedynie gotówka.

Coś od siebie: Samochód niczego sobie, oprócz v-maxu wynoszącego 205km/h pojazd posiada świetny model prowadzenia. Ciężko wpaść nim w poślizg - chyba, że mówimy o kontrolowanym, to zupełnie inna sprawa. Po zmianie napędu na tył, autem damy radę rzucić tyłem i polecieć bokiem w zakręt. Nie będę dużo się rozpowiadał na jego temat, kto wie ten wie jak dobrym pojazdem jest Merit. Po ustaleniu z właścicielem pojazdu jest możliwość przeprowadzenia jazdy próbnej. Pojazd wystawiam za zgodą jego właściciela @TwerkingMaster, po więcej informacji kierujcie się do niego! 

SS'y: https://imgur.com/a/Ae3ow86

Edytowane przez Argen

17 minut temu, Dziurson69 napisał:

((Cb radia do ft brakuje))

Fakt, mój błąd.

Jednakże Merit dzisiaj wieczorem zostanie prawdopodobnie sprzedany, po przeprowadzeniu transakcji poinformuję o ewentualnym zamknięciu wątku po zmianie właściciela.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin