Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Bambo*, oskarżony przez 13karoy.

13karoy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: 13karoy
Nick osoby oskarżonej: @Bambo*
Powód napisania skargi: Założenie blokady podczas gdy znajdowałem się w/przy samochodzie. Po tym incydencie pracownik kłócił się iż nie było mnie przy/w samochodzie podczas zakładania blokady i chęć zarobku 14zł była silniejsza od niego.
Dowody:

Spoiler

f504PF7.png

nizZlLJ.png

2020-08-24 17:45:51] [Output] : Queen;* [19]: ja widzialam ze 13karoy byl w aucie

Uszanowanie, z tej strony Pracownik Bambo* z S.A. Road Assistance.

Nie było Cię przy aucie podczas gdy wykonywałem ss  i zacząłem zakładać blokadę  po czym ty wsiadłeś do auta i pisałeś że byłeś przy aucie choć cie nie było. 

Dowód: https://imgur.com/a/ieiHj4U

4 minuty temu, Bambo* napisał:

Uszanowanie, z tej strony Pracownik Bambo* z S.A. Road Assistance.

Nie było Cię przy aucie podczas gdy wykonywałem ss  i zacząłem zakładać blokadę  po czym ty wsiadłeś do auta i pisałeś że byłeś przy aucie choć cie nie było. 

Dowód: https://imgur.com/a/ieiHj4U

"Obowiązkiem pracownika w takiej sytuacji jest posiadanie screena z brakiem kierowcy w pojeździe oraz w pobliżu niego, a następnie odholowanie pojazdu."

"w pobliżu" można interpretować na własny sposób, więc rozpatrzenie skargi pozostawię zarządowi frakcji, w każdym razie już chwilę przed założeniem blokady byłem przy samochodzie, a szybko się do tego zabrałeś

Edytowane przez 13karoy

Teraz, Bambo* napisał:

Zrobiłem ss i  od razu zacząłem zakładać blokadę i ty w tym momencie wsiadłeś do pojazdu.

widać jak byłem już w pojeździe gdy już zakładałeś blokade, a nie jest to długa animacja więc przed zakładaniem blokady byłem dosyć blisko - nie mam nic więcej do dodania

Jak to zazwyczaj przy tym typie skarg bywa. Zostawiłeś pojazd oraz udałeś się na giełdę, po czym, gdy zauważyłeś zainteresowanie pracownika, zacząłeś się nagle interesować swoim pojazdem. Od parkowania jest parking, a nie wyżej przedstawione miejsce, po screenie stwierdzam, że nie znajdowałeś się dosłownie obok swojego pojazdu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin