Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na fAITH_ oskarżony przez alleluja

speedv2
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @fAITH_
    Data i godzina zdarzenia:22
    Pełen opis sytuacji:biegałem sobie po dm i nagle złapała mnie policja wsadziła do radiolki później czekałem dziesięć minut na zawiezienie do więzienia gdy już przetransportowano mnie do więzienia policjant się mnie pyta czy ja  strzelam i następnie mnie wypuszcza z więzienia na wolnosc ,oczekuje rekompensaty za stracony czas.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

[2020-08-26 22:03:58] [Output] : fAITH_ [117]: Krotka pilka, strzelales czy nie?
[2020-08-26 22:04:01] [Output] : G> bacik_ (156): 3-5k
[2020-08-26 22:04:01] [Output] : aleluja [233]: nie

Ja,aleluja zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Edytowane przez aleluja

Uszanowanie Sergeant II fAITH_.

Szczerze nie spodziewalem sie skargi za to ze upewnilem sie ze nie idziesz do wiezienia bez powodu... Dostalem nakaz o przetransprotowanie twojeje osoby do wiezienia, przed samym wsadzeniem cie do celi i wpisania do panelu zapytalem sie dowodcy akcji aby miec 200% pewnosc ze jestes winny. Gdy dowiedzialem sie ze nie ma 100% pewnosci ani dowodow na twoja wine, dostalem rozkaz o zapytaniu cie w prost, czy oddales strzaly w strone officerow Police Department, do czego odpowiedziales "nie" - jak widac na dowodach w postaci logow. Dlatego tez zostales puszczony wolny, takze nie rozumiem dlaczego skarga jest na mnie, w momencie kiedy jak mowilem "upewnialem sie ze nie idziesz bez winnie do wiezienia". 

Z powazaniem,

Sergeant II fAITH_

Edytowane przez fAITH_

15 minut temu, fAITH_ napisał:

Uszanowanie Sergeant II fAITH_.

Szczerze nie spodziewalem sie skargi za to ze upewnilem sie ze nie idziesz do wiezienia bez powodu... Dostalem nakaz o przetransprotowanie twojeje osoby do wiezienia, przed samym wsadzeniem cie do celi i wpisania do panelu zapytalem sie dowodcy akcji aby miec 200% pewnosc ze jestes winny. Gdy dowiedzialem sie ze nie ma 100% pewnosci ani dowodow na twoja wine, dostalem rozkaz o zapytaniu cie w prost, czy oddalem strzaly w strone officerow Police Department, do czego odpowiedziales "nie" - jak widac na dowodach w postaci logow. Dlatego tez zostales puszczony wolny, takze nie rozumiem dlaczego skarga jest na mnie, w momencie kiedy jak mowilem "upewnialem sie ze nie idziesz bez winnie do wiezienia". 

Z powazaniem,

Sergeant II fAITH_

To proszę napisz kto ci podał taki rozkaz i niech się wypowie czemu ty musiałeś się mnie pytać czy coś zrobiłem a ja tracić czas 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin