Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na darkmon oskarżony przez HrazY

HrazY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @darkmon
    Data i godzina zdarzenia: 31.08.2020 Godzina 13:15 (+-)
    Pełen opis sytuacji: Przyjechałem na miejsce pościgu, gdzie uciekinier zabunkrował się w swojej norze. Zjechałem na pobocze po czym wyszedłem z auta, byłem zaciekawiony. Po chwili dostałem informacje o odjechaniu, nie dostosowałem się i zostałem zwinięty. Po ukazaniu prawo jazdy itp itd... osoba oskarżona podała mi kwotę do zapłaty... po jednym czy dwóch zapytaniach nie dostał ode mnie informacji... Po tym ja się zapytałem co się stanie jeżeli przyjmę mandat... Na to funkcjonariusz odparł, że jest Brak odpowiedzi... i nie otrzymałem możliwości przyjęcia mandatu. Po poinformowaniu oskarżonego o skardze... spytał się czy chce przyjąć mandat. Napisał może sekundę po tym jak napisałem moją wiadomość, natomiast mógł to zmienić i się poprawić, czego nie zrobił
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/x8cyeEp

Ja, HrazY zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Detective III darkmon się kłania.

11 minut temu, HrazY napisał:

po jednym czy dwóch zapytaniach nie dostał ode mnie informacji... Po tym ja się zapytałem co się stanie jeżeli przyjmę mandat...

Trzy razy zapytałem czy przyjmujesz mandat i nie dostałem żadnej odpowiedzi, więc podjąłem decyzję za Ciebie.

Po umieszczeniu Cię w jednostce transportowej postanowiłem dać Ci szansę i tym razem odmówiłeś przyjęcia mandatu, dodatkowo została Ci udzielona odpowiedź tj. jeśli przyjmiesz mandat to będzie 30 minut odsiadki.

[2020-08-31 13:15:35] [Output] : darkmon [382]: Jeśli przyjmiesz mandat pójdziesz tylko na 30 minut

Odpowiedzi udzieliłem po wsadzeniu do merita, ponieważ wcześniej pytania nie zauważyłem.

Pozdrawiam, życzę miłego dnia

5 minut temu, darkmon napisał:

Trzy razy zapytałem czy przyjmujesz mandat i nie dostałem żadnej odpowiedzi, więc podjąłem decyzję za Ciebie.

Na screenie widać co innego...

Po umieszczeniu Cię w jednostce transportowej postanowiłem dać Ci szansę i tym razem odmówiłeś przyjęcia mandatu, dodatkowo została Ci udzielona odpowiedź tj. jeśli przyjmiesz mandat to będzie 30 minut odsiadki.

Po poinformowaniu o skardze... ciekawie ;]

O, przepraszam, nie sprecyzowałem. Nie uzyskałem odpowiedzi na zadane pytanie.

Nie uzyskałeś odpowiedzi konkretnie na pytanie... natomiast uzyskałeś odpowiedź "Co jeśli" Jeżeli bym się dowiedział to może i bym przyjął mandat. Można to zaliczyć po części pod odpowiedź

Z tego co wiem, to powinieneś mi odpowiedzieć na moje pytanie... które brzmiało "Co jeśli zapłacę mandat?" Wtedy bym pomyślał i odpowiedział która forma jest dla mnie korzystniejsza. Nie dałeś mi tego wyboru. Jeszcze musiałem parę razy się pytać co się stanie z moim pojazdem, bo nie raczyłeś mi na to odpowiedzieć. 

Skoro funkcjonariusz pytał się Ciebie kilka razy o decyzję, dlaczego od razu nie spytałeś o opcję przyjęcia mandatu?

W dniu 31.08.2020 o 13:39, HrazY napisał:

Po tym ja się zapytałem co się stanie jeżeli przyjmę mandat... Na to funkcjonariusz odparł, że jest Brak odpowiedzi...

Wydaje mi się, że Twoje zapytanie nie miało znaczenia, gdyż obie wiadomości były napisane w prawie tym samym czasie.

W dniu 31.08.2020 o 13:54, darkmon napisał:

[2020-08-31 13:15:35] [Output] : darkmon [382]: Jeśli przyjmiesz mandat pójdziesz tylko na 30 minut

Odpowiedzi udzieliłem po wsadzeniu do merita, ponieważ wcześniej pytania nie zauważyłem.

Odpowiedź została udzielona, każdy jest człowiekiem, każdy może jakiejś wiadomości nie zauważyć.

Edytowane przez CampeQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin