Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wakacje by KubsoneK*

KubsoneK.ogf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zgromadzonych...
Jak pewnie widać czy to po moim profilu czy też w grze moja aktywność spadła do zera, jeśli wchodziłem na serwer to jedynie na 5 - 10 minut aby coś ogarnąć i zaraz wychodziłem stąd też właśnie ten post... Uprzedzam pytania nie jest to odejście lecz kto wie być może po moich "wakacjach" tak owe odejście może się pojawić lecz nie musi, póki co przerwa na miesiąc z powodu braku chęci do grania oraz znudzeniem się już serwerem po tym czasie zobaczymy co będzie dalej ;) Nikogo wymieniać nie będę gdyż nie widzę takiej potrzeby jednakże nigdy nie mów nigdy. Także miłego grania, trzymajcie się tam i do zobaczenia miejmy taką nadzieję :angel:

Pozdrawiam, KubsoneK*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin