Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Lokhok - oskarżony przez luki236

mefe_dron
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Lokhok
    Data i godzina zdarzenia: 11.09 ~ 22:10
    Pełen opis sytuacji: Skręcałem do autostrady sf-lv w bb przy moście gdzie za zakrętem stał oskarżony,doszło do kolizji lecz sprawą jest to,że podczas zatrzymania Lokhok kazał mi wyjść z auta więc to zrobiłem.Jechałem autem razem z właścicielem na pasażerze więc gdy SAPD kazał mi wyjść z auta,właściciel wsiadł za kierownice i odjechał bez mojej wiedzy.Nie miałem wpływu na to co on zrobi z jego autem które nie było zabezpieczone a SAPD kazał mi je odrazu opuścić.Wszystko byłoby dobre gdyby nie to,że za to co zrobił właściciel auta SAPD postanowił wbić mi x2 minuty więzienia czyli dostałem zwiększenie kary za coś na co nie miałem wpływu.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: są wszystkie logi czatu z godziny ~22:00-22:20

Ja, luki236 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez luki236

Witam, Police Officer II Lokhok z tej strony.

3 godziny temu, luki236 napisał:

Skręcałem do autostrady sf-lv w bb

Zacznijmy od tego - Od początku kłamiesz, ponieważ wcale tam nie skręcałeś tylko celowo wjechałeś na mój pas i mnie staranowałeś. Wkręciłeś mi to również przy kontroli, w co uwierzyłem ponieważ w tamtej chwili nie zwróciłem na to uwag, iza co btw powinieneś dostać +15 minut więzienia, ponieważ to jest oszustwo ale już mniejsza o to.

podczas zatrzymania Lokhok kazał mi wyjść z auta więc to zrobiłem

Zrobiłem to, ponieważ nie wykonałeś polecenia odnośnie wyłączenia silnika zaraz po zatrzymaniu ciebie oraz bawiłeś się hydrą gdy stałem obok pojazdu.

które nie było zabezpieczone

Fakt, na pojazd nie została nałożona blokada, ponieważ za nim wsadziłem ciebie do radiowozu po twojej ucieczce, to za kółkiem siedziała już inna osoba, więc nawet nie miałem możliwości by to zrobić.

że za to co zrobił właściciel auta SAPD postanowił wbić mi x2 minuty więzienia czyli dostałem zwiększenie kary za coś na co nie miałem wpływu

Nie zostałeś ukarany za to, że ktoś wziął pojazd którym się poruszałeś tylko za to, że tego pojazdu nie było. Mnożenie minut x2 jest inną formą kary, która została by na ciebie nałożona w postaci pojazdu na PP. Poza tym, nie jestem w stanie uwierzyć, że nic nie wiedziałeś o planie właściciela, ponieważ specjalnie zacząłeś uciekać pieszo, aby właściciel miał czas na przesiadkę.

I popraw wzór, bo jest niepełny.

Edytowane przez Lokhok

Silnik auta wyłączyłem jeszcze zanim kazałeś mi wyjść - nie po pierwszym poleceniu, a co do hydry to w sandkingu już nie od dziś zdarza się że gdy kierowca nie rusza nawet hydry to u innej osoby on skacze,chyba ciężko byłoby mi jednocześnie ci odpisywać i skakać hydrą?

Kazałeś mi wyjść z auta i go nie zabezpieczyłeś, napewno właściciel nie wsiadł w sekunde bo nie wiedział kiedy ja wyjdę i czy mam zamiar to zrobić.Auto równie dobrze mogło odjechać bo stało bez ręcznego na wzgórku,również byliśmy blisko wody i ktoś mógł je zepchać.W każdym z tych przypadków bym i tak miał dostać x2 minuty więzienia?Co najmniej bez sensu, plus i tak wrócił autem po kilku sekundach mimo to i tak nie zwróciłeś na to uwagi i wpisałeś mi x2 czas.

10 godzin temu, luki236 napisał:

a co do hydry to w sandkingu już nie od dziś zdarza się że gdy kierowca nie rusza nawet hydry to u innej osoby on skacze

Nie zaprzeczam, aczkolwiek u mnie tak to wyglądało, więc wolałem dokończyć poza pojazdem.

Kazałeś mi wyjść z auta i go nie zabezpieczyłeś

Ponieważ tak jak mówiłem, specjalnie zacząłeś od razu uciekać więc nie miałem jak go zabezpieczyć.

plus i tak wrócił autem po kilku sekundach mimo to i tak nie zwróciłeś na to uwagi i wpisałeś mi x2 czas.

Poinformowałem cię o tym, więc miałeś szansę zareagować lub przyjąć mandat.

To moja ostatnia wypowiedź, czekam na zarząd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin