Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Czas odejść i dać sobie spokój (To koniec)

EM3RES.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Co by tutaj się rozpisywać? Kończę styczność z 4l z powodów upadającej gospodarki bo nie ukrywając każdy wie że Administracja RCON ma mało czasu co się z tym równa serwer upada, graczy co raz mnie, bany bardzo częste, gracze sami wręcz zabijają tą społeczność bo uciekają na FiveM lub RageMP lecz nie ja! W planach mam zebrać ekipę i zrobić jeden porządny RP albo RPG. Do zobaczenia w przyszłości.

@Surfer* - Do zobaczenia na MC bracie. Trzymaj Comeciora nie sprzedawaj bo jak wrócę i go nie będzie to się pogniewamy :* 

@Amebus* - Ty skończyłeś z prawkiem lecz widzimy się na innych serwerkach MTA ;D 

@Bambo* - Pamiętam jeszcze starą org "Młode Wilki" w której się poznaliśmy :) 

@progenxd - Braciszku nie zapomnij o mnie! Może się jeszcze spotkamy na dalekiej drodze :* 

@Mr.Sausage - Handlarzyku kochany nie zapomnę ci tego Elegy 1.8 ELE FT ;D 

@*MATIX* - Twojego sentusia ma Sasuage lecz fajnie nim się upala :D 

@AqUaZ - Dziękuje ci za tyle praweczek lecz następnych mi nie wlepisz ;D 

@theMONS7ER - Podziękował za zabawę w org oraz nie odwalaj już na DM koleszko :P 

@stampii - Agent nie rób świerzych w bambuko na giełdach ;D 

@Minotaur* - Dziękuje za szkolenia w SAMD (2018 Maj pamiętam) :* 

@PerkuleZ. - Dziękuje za wszystkie pożyczki pieniążków, pomagaj nowym jak i mi pomagałeś :P 

Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam :(, nie zmieniajcie się wszyscy i oby fajnie wam się grało na 4Life <3 

25 minut temu, Mathiiu napisał:

Co by tutaj się rozpisywać? Kończę styczność z 4l z powodów upadającej gospodarki bo nie ukrywając każdy wie że Administracja RCON ma mało czasu co się z tym równa serwer upada, graczy co raz mnie, bany bardzo częste, gracze sami wręcz zabijają tą społeczność bo uciekają na FiveM lub RageMP lecz nie ja! W planach mam zebrać ekipę i zrobić jeden porządny RP albo RPG. Do zobaczenia w przyszłości.

@Surfer* - Do zobaczenia na MC bracie. Trzymaj Comeciora nie sprzedawaj bo jak wrócę i go nie będzie to się pogniewamy :* 

@Amebus* - Ty skończyłeś z prawkiem lecz widzimy się na innych serwerkach MTA ;D 

@Bambo* - Pamiętam jeszcze starą org "Młode Wilki" w której się poznaliśmy :) 

@progenxd - Braciszku nie zapomnij o mnie! Może się jeszcze spotkamy na dalekiej drodze :* 

@Mr.Sausage - Handlarzyku kochany nie zapomnę ci tego Elegy 1.8 ELE FT ;D 

@*MATIX* - Twojego sentusia ma Sasuage lecz fajnie nim się upala :D 

@AqUaZ - Dziękuje ci za tyle praweczek lecz następnych mi nie wlepisz ;D 

@theMONS7ER - Podziękował za zabawę w org oraz nie odwalaj już na DM koleszko :P 

@stampii - Agent nie rób świerzych w bambuko na giełdach ;D 

@Minotaur* - Dziękuje za szkolenia w SAMD (2018 Maj pamiętam) :* 

@PerkuleZ. - Dziękuje za wszystkie pożyczki pieniążków, pomagaj nowym jak i mi pomagałeś :P 

Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam :(, nie zmieniajcie się wszyscy i oby fajnie wam się grało na 4Life <3 

W 2019 była akademia, którą prowadziłem nie w 2018.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin