Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kelly - oskarżony przez Filip_*

flvgx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Kelly
    Data i godzina zdarzenia: 16.09 (?)
    Pełen opis sytuacji: wiec ten pan dal mnie do wiezienia za wpisy a potem ich nie usunal i teraz siedze za nie w wiezieniu
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://zapodaj.net/047bed105dedb.png.html

Ja, Filip_* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Filip_*

Sergeant I Kelly, SA Police Department.

Sytuacja miała miejsce dnia 15.09.2020 około godziny 18.30, przez zamieszanie które wynikło z prowadzonej w trakcie transportu i przed nim akcji na strefie DM zapomniałem usunąć tych dwóch wpisów które Pan posiadał, przepraszam bardzo za tą sytuację. Jestem w stanie wypłacić Panu @Filip_* kwotę 30 tysięcy złotych w zamian za czas który odczekał dodatkowo w więzieniu przez moje zaniedbanie, jeszcze raz przepraszam za niedopełnienie obowiązków służbowych.

7 godzin temu, Kelly napisał:

Sergeant I Kelly, SA Police Department.

Sytuacja miała miejsce dnia 15.09.2020 około godziny 18.30, przez zamieszanie które wynikło z prowadzonej w trakcie transportu i przed nim akcji na strefie DM zapomniałem usunąć tych dwóch wpisów które Pan posiadał, przepraszam bardzo za tą sytuację. Jestem w stanie wypłacić Panu @Filip_* kwotę 30 tysięcy złotych w zamian za czas który odczekał dodatkowo w więzieniu przez moje zaniedbanie, jeszcze raz przepraszam za niedopełnienie obowiązków służbowych.

Dobrze, mój PID to 99879. 

Pozdrawiam oraz dziękuję. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin